Az Ön böngészője sajnos elavult, kérem frissítse böngészőjét! Kattintson ide a legfrissebb Internet Explorer letöltésért!

Ajánlataink

Eladó lakás, Mosonmagyaróvár
13 969 600 FT
Eladó lakás, Mosonmagyaróvár
44 m2
Szobák 2
ép.
Mosonmagyaróvár frekventált részén a városközpont közelében újszerű építészeti, energetikai szempontból csúcs minőségű megoldásokat alkalmazva, idő-és értékálló magas esztétikai lakókörnyezet kerül kialakításra. A város szívében épülő társasházban változatos méretű lakások kerülnek kialakításra, megtalálhatók lesznek a kisebb garzonok az egy-két szobás, valamint a 60 nm-nél nagyobb alapterületű lakások is. Az épületben lift és mélygarázs szolgálja a lakók kényelmét a parkosított udvar a kellemes meghitt környezetet biztosítja. A beépítésre kerülő hőszivattyús rendszernek köszönhetően az otthonok fűtési költsége jelentősen alacsony lesz. A lakások emelt szerkezetkész, fűtéskész állapotban kerülnek átadásra. Központi elhelyezkedése miatt ideális választás családoknak, fiatal pároknak és minden olyan korosztálynak, aki a nyugalmat keresi de mégis szeret a város központjában élni. A társasház várható átadása 2019. II. negyedév A hirdetésben szereplő lakás szám: A007 A lakás alapterülete 43,66 m2. Az ingatlanban található egy 10,53 m2 alapterületű szoba, nappali, konyha, fürdő, külön WC, előszoba valamint egy 6,71 m2 alapterületű terasz.
Eladó ház, Újlengyel
7 500 000 FT
Eladó ház, Újlengyel
50 m2
Szobák 2
Felújítandó
Újlengyelben 50 m2-es, felújítandó, 2 szobás családi ház, nyári konyhával, garázzsal, pincével eladó!!! Az összközműves telek 1860 m2-es, 20 m széles utcafronttal. Budapest közelsége, az M5-ös autópályán való gyors megközelíthetősége, a település iparűzési adómentessége miatt az ingatlan alkalmas lehet még telephelynek, székhelynek is.
Eladó telek, Kecskemét
3 500 000 FT
Eladó telek, Kecskemét
3000 m2
Szobák 0
Gazdálkodásra alkalmas, 3000 nm telek Borbáson eladó.
Eladó ház, Lajosmizse
14 400 000 FT
Eladó ház, Lajosmizse
62 m2
Szobák 2
Kiváló lehetőség ha olcsón keres felújított családi házat! Lajosmizse központjában eladó egy remek állapotban lévő ház. Egy éve esett át teljes felújításon, fa nyílászárókat, szigetelést és új burkolatokat kapott. Kamera rendszer került kialakításra, valamint az udvar világítás távirányítható az elektromos kapuval együtt. Az udvaron fa játszótér került kialakításra.