Gondoljon időben értékei védelmére, mert egy esetleges káreset többe kerülhet Önnek, mint egy megfelelően kiválasztott biztosítás díja. Ismerje meg az egyes biztosítás típusokat, kapjon választ kérdéseire, és kérje szakértő kollégáink segítségét.
 

Lakásbiztosítás

 
biztosítási megoldásokA SMART Ingatlan DÍJMENTESEN megtalálja az Önnek legmegfelelőbb biztosítást, emellett megkíméli Önt az utánajárástól, hiszen egy széles termékskálából az Ön igényeihez illő termékeket bemutatva a legmegfelelőbb lakásbiztosítást ajánlja Önnek. Ha pedig megvan a biztosítás, akkor egészen annak megkötéséig végig kísérjük Önt a folyamaton, így spórolva Önnek időt és fáradságot. 
 
 
Emellett partnereink révén a lakásbiztosítás díjából is jelentős kedvezményeket biztosítunk ügyfeleink részére, tehát segítségünkkel nem csak gyorsan és kényelmesen, de olcsóbban is juthat biztosításhoz!
 
Tapasztalt kollégáink valamennyi ingatlantípusra többféle kedvező lakásbiztosítási konstrukciót tudnak ajánlani, keressen fel minket csupán néhány kattintással itt.
 
 
 
 
 
 

Gépjármű biztosítások

 

KGFB

Amennyiben Ön gépjármű tulajdonos vagy üzemben tartó, úgy egy hatályos kormányrendelet értelmében kötelező rendelkeznie gépjármű felelősségbiztosítással (KGFB-vel).
A gépjármű felelősségbiztosítással az Ön által a közlekedés során okozott kárért a biztosító társaság Ön helyett a biztosítási díj megfizetése ellenében helyt áll, és az okozott kár értékét a károsult részére megtéríti.
 

Amit a KGFB-ről tudni érdemes:

 

gépjármű biztosításA díjat rendezheti csekken, átutalással, csoportos beszedési megbízással – a díjrendezés módjától függően a biztosító díjkedvezményt nyújthat. A díj fizetése történhet negyedévente, félévente, évente – a díjfizetés gyakoriságától függően a biztosító díjkedvezményt nyújthat.
Tudnia kell, hogy bár érvényes KGFB biztosítás hiányában is helyt áll a MABISZ a károkozó helyett, de utólag a károkozónak a nem biztosított napokra (ameddig nem volt KGFB-je az autónak) jelentős napidíjat kell megfizetnie.
 

 

Másik fontos, ám nem kötelező  gépjármű biztosítás, a CASCO. 

A casco biztosítás a saját hibánkból a közlekedés során elszenvedett károkat téríti meg (szemben a kötelező felelősségbiztosítással), ahol a károkozó által okozott kárt téríti a biztosító a károsult részére.
A casco biztosítás különböző konstrukciókban köthető, függően attól, hogy, mekkora önrészt vállalunk és hogy milyen károkra kötünk biztosítást. Fontos tudni azonban, hogy nem minden autóra köthetünk CASCO-t, hiszen például 15 évesnél idősebb autóra nem lehet ilyen biztosítást kötni.
 
Menjen biztosra, kérje szakértőink és legyen megfelelő gépjárműve biztosítása. Lépjen velünk kapcsolatba még ma!
 
 
 
 

Egyéb biztosítások

 
Kollégáink egyéb biztosításokkal kapcsolatban is állnak rendelkezésére. Megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utasbiztosítást, munkanélküliség biztosítást, vagy épp családvédelmi biztosítást. Keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, hogy szakértőink személyre szabott megoldásokat tudjanak kínálni Önnek. 
 
 
 
 
 
 
Megosztás emailben