Duna House Pénzkezelési Szabályzat

Tisztelt Ügyfelünk,

 

A Duna House franchise hálózat mindig szem előtt tartja ügyfelei megfelelő tájékoztatását és biztonságát a velünk folytatott tranzakciók során. Jelen tájékoztatónkban olvashatja a Duna House hálózat pénzösszegek átvételére és kezelésére vonatkozó szabályait.

Milyen jogcímen adhatok át pénzt a Duna House kollégáinak?

A Duna House hálózat tagjai szabályzatunk szerint a következő jogcímeken vehetnek át Öntől pénzt:

  • Vételi ajánlatok, előszerződések, bérleti ajánlatok biztosítására szolgáló letétek.
  • A megbízások megkötésekor a tulajdoni lap beszerzésének költsége.
  • Ingatlanközvetítői megbízási szerződés szerint a Megbízottnak járó összegek (pl. Megbízási díj)

Ingatlanvásárlás, bérlés esetén az átadható összeg maximuma:

Amennyiben Ön a közreműködésünkkel kíván ingatlant vásárolni vagy bérelni, úgy ajánlata megtételekor kollégáink egy letéti összeget kérnek Öntől. Ezen összeg az ajánlat vagy előszerződés biztosítására szolgál, melynek feltételei az ajánlatban szerepelnek. A letét a vételi szándékot és a Vételi ajánlat elfogadása esetében a vonatkozó szerződés megkötését hivatott biztosítani, de nem összetévesztendő a felek között létrejövő végleges szerződést biztosító foglalóval.

 

1. Alap letéti összeg:

 

Eladó ingatlan esetén: Az átadható összeg az ajánlati ár 1%-a, de maximum 500 000 HUF.

Bérbeadó ingatlan esetén: Az átadható összeg maximum 500 000 HUF lehet azzal, hogy az egy havi bérleti díj összegét nem haladhatja meg.

 

Több ingatlan esetén: Több ingatlanra egyidőben történő ajánlattétel esetén a maximális letét összegét az ingatlanok ajánlati összértéke alapján kell számolni. A letét az ajánlati összérték 1 %-a, de maximum 500 000 HUF.

 

2. Emelt letéti összeg:

 

Amennyiben bármely ügyletet nagyobb összeggel kíván és szükséges biztosítani, mint a fentiekben meghatározott összeg, úgy kérjük a letétet közvetlenül helyezze ügyvédi letétbe. Ilyen esetben ennek tényét kollégáink az ajánlatban változatlan, biztosíték jellegű feltételek mellett rögzítik.

 

3. Aukciós letéti összeg

 

A Duna House Online Ingatlan Aukció keretein belül tett Aukciós vételi ajánlat esetén az átadható összeg az ajánlati ár 2%-a.

Letét átvételére jogosult személyek:

A Duna House hálózatban Öntől  közvetlenül az ügyletben eljáró Franchise partnerünk, vagy a Franchise partnertől meghatalmazással rendelkező kollégái vehetnek át biztosítéki összeget. Az összeg átadása előtt kérje kollégánktól a maghatalmazást, vagy tájékozódjon Franchise partnerünk személyéről központi ügyfélszolgálatunknál.

A letét átvétele, átadása:

Kérjük, Ön  is fordítson különös figyelmet arra, hogy akár Ön ad át, akár Ön vesz át bármilyen összeget kollégáinktól, úgy az mindenkor megfelelően legyen dokumentálva (bizonylatolva).

 

Köszönjük, hogy elolvasta tájékoztatónkat! Amennyiben kérdése maradt, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a +36-1-555-222 számon vagy az ugyfelszolgalat@dh.hu e-mail címen.

 

Sok sikert kívánunk ingatlanügyleteihez!

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"A SMART Ingatlanirodának köszönetemet fejezem ki, gyors, szakszerű, udvarias, profi munkájáért. A mosonmagyaróvári családi házamat 2 hete megbízásba adtam Ekshmidt Miroszlávnak. Dengi Mária közreműködésével egy hét alatt eladták a meghirdetett áron. Mindkét munkatársuk kiváló munkát végzett. Csak ajánlani tudom az irodájukat, és az itt tapasztaltakat."

— W.Lívia

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.