Az Ön böngészője sajnos elavult, kérem frissítse böngészőjét! Kattintson ide a legfrissebb Internet Explorer letöltésért!

Ajánlataink

Eladó ház, Vértesacsa
7 900 000 FT
Eladó ház, Vértesacsa
70 m2
Szobák 3
Lakható
A burkolatok járólap és padló. A régi nyílászárókat is felújították,lefestették. A nagyobb szobában egy kandallónak kialakított hely is található. A fűtés konvektoros. A telek kb. 1067 nm, enyhén lejtős,pár gyümölcsfával és kis erdős résszel. A ház mellett egy fatároló/gépkocsibeálló is helyet kapott. Jöjjön nézzük meg együtt! Irodánkban személyre szabott, bank-semleges és ingy
Eladó ház, Tordas
21 900 000 FT
Eladó ház, Tordas
90 m2
Szobák 3
Lakható
Megvételre kínálunk Tordas központi részén, egy 1000 nm-es telken álló, 1960-as években épült tégla házat. Az ingatlan 2+1 szobás, illetve egy nagy étkezővel is rendelkezik. Az ház állapotát tekintve lakható, de ráfér a felújítás, korszerűsítés. A fűtésről parapetes konvektor gondoskodik. A telken van még egy melléképület, mely 2 külön álló helységből áll.
Eladó ház, Kovácsszénája
8 200 000 FT
Eladó ház, Kovácsszénája
80 m2
Szobák 3
Eladó Kovácsszénáján, Orfű szomszédságában egy jó állapotban lévő, nagyrészt felújított családi ház. Jó belső elrendezés, két külön nyíló hálószoba, hatalmas nappali, konyha-étkező. Új nyílászárók, minden vezeték cserélve, új burkolatok. Lakhatásra, nyaralónak, de akár vendégháznak is megfelelő. Iá: 8,2 M Ft
Eladó ház, Debrecen
2 900 000 FT
Eladó ház, Debrecen
12 m2
Szobák 1
Felújítandó
Eladásra kínálok a Biczó István kertben, egy 200 nm-es zártkertet, amelyen található egy 12 nm-es ház hullámpalatetővel ellátva, külső wc és egy tároló. Pár perces sétára található a buszmegálló. Az ingatlanhoz egy kis fedett tornác is tartozik. A telken gyümölcsfák is találhatóak. Bővebb információért forduljon hozzám bizalommal! Vásárlóink részére minden szolgáltatásunk ingyenes!