Felgyorsult az ingatlanpiac! Szálljon be velünk!

 

Országszerte 34 szerződött partner, 33 működő iroda:
 

 

"Talán az egyik legnagyobb dolog, ami az elmúlt években történt az ingatlanpiacon."

 
A SMART Ingatlan megoldás azoknak, akik az ingatlanpiac fellendülése láttán azon gondolkodnak, hogyan nyithatnak profi ingatlanirodát, és azoknak az iroda tulajdonosoknak, akik egy hálózatban látják azt a sok lehetőséget, melyet egyénileg az ingatlanpiacon nem érhetnek el. 
 

Miért érdemes a SMART Ingatlan csapatához csatlakozni:

  • jelenleg 32 működő iroda
  • országszerte 34 szerződött partner
  • 200 ingatlan értékesítő
  • A SMART Ingatlannál a Duna House cégcsoport közel 15 éves tapasztalatát és szakmai tudását kívánjuk ötvözni azzal a lendülettel, amit egy újonnan induló, dinamikusan fejlődő hálózat tud adni Franchise Partnereinek és ügyfeleinek.

 

Szálljon be velünk a felgyorsult ingatlanpiacra, legyen partnerünk!

 
Vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva>>

 

 

 

Mit gondolnak azok, akik már csatlakoztak?

 
Néhány partnerünk elmondta, miért döntöttek a csatlakozás mellett, és ők hogy látják az ingatlanpiaci munkát: 
 
Papp Dániel, Franchise Partner:
2011-ben kezdtem ingatlanértékesítőként dolgozni, 2014 óta pedig a SMART Ingatlan franchise partnereként Pécsen vezetek egy ingatlanirodát. Azért választottam az ingatlanértékesítői munkát, mert egy olyan szolgáltatást értékesítünk, amire mindenkinek szüksége van. Nincs két ugyanolyan nap, mindennap érdekes és értékes emberekkel találkozunk... Legnagyobb sikernek a megkötött megbízásainkat tartom, amikor egy tulajdonostól megkapjuk azt a bizalmat, hogy élete legnagyobb, pénzben kifejezhető értékét ránk bízza.
 
A SMART Ingatlant azért választottuk, mert ötvözi egy profi hálózat minden előnyét azzal a dinamikával, amit egy modern gondolkodású, európai szintű, új hálózat ad az ügyfeleknek. A jelenlegi piac lehetőséget ad arra, hogy értékesítőink európai béreket keressenek, miközben ügyfeleiknek segítenek megtalálni álmaikat és otthonaikat.
 
Évek óta nem volt olyan jó ingatlanértékesítőnek lenni, mint 2015-ben.”
Székely György, Franchise Partner:
„40 éves koromban eldöntöttem, hogy 180 fokos fordulatot vesz az életem és egész más foglalkozásba kezdek, mint az előző 20 évben. Addig biztonsági távfelügyeletet üzemeltettem. Egy ismerősömmel való beszélgetés alkalmával szóba került a Duna House, megtetszett a lehetőség és éltem vele.
 
Jelentkeztem, majd a sikeres vizsgák után a REIF irodájában, Kiszuglóban kezdtem el értékesíteni. Pár hónap után lehetőséget kaptam három üres, XVI. kerületi iroda felépítésére, ami kb. egy éven belül sikerült is. Mindegyikben folyt a munka… Ez öt éven keresztül így volt, bár később a hatékonyabb munkavégzés miatt csak két irodám maradt. Nagy sikernek tartom, hogy egy nehéz időszakban tudtam a pályán maradni és rengeteg új értékesítőnek taníthattam meg a szakmát. Nagyobb része a mai napig ingatlanértékesítéssel foglalkozik.
 
Kis kitérő után, de az ingatlanpiacon maradva és tovább erősödve, franchise partnerként csatlakoztam a SMART Ingatlanhoz, ahol egyelőre egy irodát vezetek, de terveim közt szerepel újabb nyitása. A saját iroda megnyitásának ötletével a SMART Ingatlan hálózat keresett meg, amit örömmel vettem és szinte gondolkodás nélkül beszálltam.
 
Jelenleg jóval több ingatlan cserél gazdát, mint a válság alatt, de a megszerzett tudásunkkal és tapasztalatunkkal most is sokkal könnyebbé tudjuk tenni az emberek számára egy ingatlan eladását vagy megvásárlását, mintha egyedül szeretnének üzletet kötni. Munkánk eredményét pedig az elégedett ügyfelek száma mutatja, minket ennek gyarapítása motivál. Én minden reggel erre gondolva kelek fel.”
 
Tudjon meg még többet a SMART Ingatlanról, és azokról a kérdésekről, melyekre az ingatlanpiac új szereplője megoldást nyújt >>
 
Franchise irodáink:

 

 

Nyitás alatti franchise irodáink:

  • 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169.
Megosztás emailben