Az Ön böngészője sajnos elavult, kérem frissítse böngészőjét! Kattintson ide a legfrissebb Internet Explorer letöltésért!
Hírek
Újbudán nyitott meg a legújabb SMART Ingatlan
Gergely Petra, Schneider Andrea és Füleki Krisztián franchise partnerek, valamint Gergely Ferenc irodavezető közreműködésével augusztus 7-étől már Újbuda központjában is elérhetőek a SMART Ingatlan szolgáltatásai.
Most már Sopronban is jelen van a SMART Ingatlan
Fülöp-Németh Róbert franchise partner közreműködésével május 2-án megnyitott a 37. SMART Ingatlan iroda.
Szekszárdon nyitott meg legújabb irodánk
A dinamikusan fejlődő, vidéki ingatlanpiaci trendeket jól mutatja a nagyobb közvetítői hálózatok bővítése, ezzel összhangban legújabb irodáját Szekszárdon nyitotta meg a SMART Ingatlan.
Pécsen duplázott a SMART Ingatlan
Papp Dániel franchise partner és Hudák Zsuzsanna irodavezető közreműködésével a már meglévő és kiváló eredményeket elérő SMART Ingatlan Pécs iroda mellett, egy újabb irodával bővült a SMART Ingatlan hálózat.
Irodanyitás Veszprémben
Március 23-án a 34. SMART Ingatlan iroda nyitotta meg kapuit Dancsó Tamás franchise partner közreműködésével Veszprémben.
SMART Ingatlan már Budaörsön is
Március 8-án szám szerint a 33. SMART Ingatlan iroda nyitotta meg kapuit Komori Barnabás franchise partner és Fehér Zsolt irodavezető közreműködésével Budaörsön a Budapesti út 40. szám alatt.