Első nyílt nap!

2017-06-26
Első alkalommal rendeztük meg nyílt napunkat, ahol a szép számban megjelent érdeklődőknek röviden igyekeztünk bemutatni, „Mi fán terem az ingatlanértékesítés.
Miklós Róder (országos értékesítési vezető) előadásában vázolta, merre tart az ingatlanpiac, miért érdemes most belevágni az ingatlanközvetítésbe. Ezt követően Pomozi Mónika (szakmai vezető) két, a SMART Ingatlan hálózatában sikeres kollégával készített interjút, akik igen rövid idő alatt értek el nagy sikereket.
 
Egyikük, Stefan Hrisztov​ a szakmában teljesen kezdőként indult és mindössze 11 hónap alatt lett a hálózat egyik legkiemelkedőbb tagja: „A siker titka? Ha tudnám, akkor „unatkozó milliomos lennék”. Szerintem nincs titok benne, KITARTÓNAK, szorgalmasnak és alázatosnak kell lenni.„
 
A másik riportalanytól, Taliga Dánieltől pedig azt tudhattuk meg, hogyan tudott 5 hónap alatt irodai értékesítési vezetővé válni:
„Ennél a hálózatnál minden lehetőség adott, hogy egy értékesítő minél hamarabb előre léphessen a ranglétrán. A SMART Ingatlannál ebben a fiatalos, dinamikus környezetben minden adott ahhoz, hogy ezt könnyedén el is érhessük.”
 
A legközelebbi nyílt napunk időpontját és előadóit is hamarosan meghirdetjük!
 
Szolgáljuk az embereket. Szenvedélyünk az ingatlan.
 
Szeretné Ön is kipróbálni magát, és a legjobbak között lenni? Akkor nézze meg állásajánlatainkat és jelentkezzen a SMART Ingatlan csapatába: KARRIER