Első nyílt nap!

Első alkalommal rendeztük meg nyílt napunkat, ahol a szép számban megjelent érdeklődőknek röviden igyekeztünk bemutatni, „Mi fán terem az ingatlanértékesítés.
Miklós Róder (országos értékesítési vezető) előadásában vázolta, merre tart az ingatlanpiac, miért érdemes most belevágni az ingatlanközvetítésbe. Ezt követően Pomozi Mónika (szakmai vezető) két, a SMART Ingatlan hálózatában sikeres kollégával készített interjút, akik igen rövid idő alatt értek el nagy sikereket.
 
Egyikük, Stefan Hrisztov​ a szakmában teljesen kezdőként indult és mindössze 11 hónap alatt lett a hálózat egyik legkiemelkedőbb tagja: „A siker titka? Ha tudnám, akkor „unatkozó milliomos lennék”. Szerintem nincs titok benne, KITARTÓNAK, szorgalmasnak és alázatosnak kell lenni.„
 
A másik riportalanytól, Taliga Dánieltől pedig azt tudhattuk meg, hogyan tudott 5 hónap alatt irodai értékesítési vezetővé válni:
„Ennél a hálózatnál minden lehetőség adott, hogy egy értékesítő minél hamarabb előre léphessen a ranglétrán. A SMART Ingatlannál ebben a fiatalos, dinamikus környezetben minden adott ahhoz, hogy ezt könnyedén el is érhessük.”
 
A legközelebbi nyílt napunk időpontját és előadóit is hamarosan meghirdetjük!
 
Szolgáljuk az embereket. Szenvedélyünk az ingatlan.
 
Szeretné Ön is kipróbálni magát, és a legjobbak között lenni? Akkor nézze meg állásajánlatainkat és jelentkezzen a SMART Ingatlan csapatába: KARRIER
 
 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Köszönetet szeretnék mondani Márai Tamás referens úr (Falk Miksa utcai SMART Ingatlan iroda) színvonalas munkájáért, segítőkészségért és minden jó tanácsáért, amiben lányom lakásának eladási folyamata során részesített bennünket. Nem volt rövid és nem volt mindig könnyű ez az út, de Márai Úr mindig megtalálta a megfelelő hangot és módszert, hogy előbbre vigye ügyünket."

— Sz. Bernadett

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.