SMART Ingatlan a 8. kerületben!

A SMART Ingatlan hálózat újabb irodát nyitott Budapesten, a VIII. kerületben - József krt. 18. -, így országszerte már 26 helyszínen találkozhatnak velünk!
"Az iroda vezetői 10 év, sikeres ingatlanpiaci múlttal a hátuk mögött, a lehető legrátermettebb értékesítők felkutatásával és fejlesztésével igyekeznek professzionális minőségi szolgáltatást nyújtani meglévő és jövőbeli ügyfeleik számára.
 
Szolgáltatásaink alapja a tanácsadás, de nem csak az ingatlan vásárlási folyamatban segítünk, komplex szolgáltatási csomagjaink segítségével az ingatlanértékesítői szolgáltatáson felül, értékbecslői, jogi, hiteltanácsadó szolgáltatásokat is nyújtunk. Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek, és hálózatunk erejének köszönhetően ingatlan keresőink több, mint 10.000 ingatlan közül válogathatnak, hogy segítségünkkel megtalálják a számukra legmegfelelőbb ingatlant, de az ezeken felüli egyedi igényeknek megfelelő ingatlanokat is felkutatjuk. Portfóliónkban egyaránt fellelhetőek kisebb és nagyobb értékű ingatlanok, akár a belvárosban, akár külsőbb kerületekben, de az agglomerációban is. Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönhetjük." Patlók László, irodavezető
 
Várjuk Önt is valamennyi irodánkban!
 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Köszönetet szeretnék mondani Márai Tamás referens úr (Falk Miksa utcai SMART Ingatlan iroda) színvonalas munkájáért, segítőkészségért és minden jó tanácsáért, amiben lányom lakásának eladási folyamata során részesített bennünket. Nem volt rövid és nem volt mindig könnyű ez az út, de Márai Úr mindig megtalálta a megfelelő hangot és módszert, hogy előbbre vigye ügyünket."

— Sz. Bernadett

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.