SMART Ingatlan a 8. kerületben!

A SMART Ingatlan hálózat újabb irodát nyitott Budapesten, a VIII. kerületben - József krt. 18. -, így országszerte már 26 helyszínen találkozhatnak velünk!
"Az iroda vezetői 10 év, sikeres ingatlanpiaci múlttal a hátuk mögött, a lehető legrátermettebb értékesítők felkutatásával és fejlesztésével igyekeznek professzionális minőségi szolgáltatást nyújtani meglévő és jövőbeli ügyfeleik számára.
 
Szolgáltatásaink alapja a tanácsadás, de nem csak az ingatlan vásárlási folyamatban segítünk, komplex szolgáltatási csomagjaink segítségével az ingatlanértékesítői szolgáltatáson felül, értékbecslői, jogi, hiteltanácsadó szolgáltatásokat is nyújtunk. Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek, és hálózatunk erejének köszönhetően ingatlan keresőink több, mint 10.000 ingatlan közül válogathatnak, hogy segítségünkkel megtalálják a számukra legmegfelelőbb ingatlant, de az ezeken felüli egyedi igényeknek megfelelő ingatlanokat is felkutatjuk. Portfóliónkban egyaránt fellelhetőek kisebb és nagyobb értékű ingatlanok, akár a belvárosban, akár külsőbb kerületekben, de az agglomerációban is. Reméljük hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között köszönhetjük." Patlók László, irodavezető
 
Várjuk Önt is valamennyi irodánkban!
 

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Nagyon sokat köszönhetünk a Podmaniczky iroda munkájának, közvetlen, megnyugtató és szakmai alapossággal párosult értékesítői stílusának. Csak gratulálni tudunk SMART INGATLAN-nak, ha Hozzájuk hasonló, az Ő felkészültségüket megközelítő munkatársai vannak. Munkájuk alapján ajánljuk ismeretségi körünkben az Önök szolgáltatását és az irodát. Üdvözlettel"

— T.Erik

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.