SMART Ingatlan már Kiskunfélegyházán is!

A SMART Ingatlan hálózat újabb irodát nyitott Kiskunfélegyházán, a Kossuth Lajos utca utca 6. szám alatt, így országszerte már 28 helyszínen találkozhatnak velünk!
"A SMART Ingatlan kiskunfélegyházi irodájában az egyre bővülő csapatunk minden, ingatlanokat érintő kérdésben teljes körű, és professzionális szolgáltatást kínálva áll az Ön rendelkezésére.
 
A folyamatos szakmai képzéseknek köszönhetően segítséget tudunk nyújtani a megfelelő ingatlan megkeresésében, illetve az eladni kívánt ingatlan minél gyorsabb és hatékonyabb értékesítésében. Minden olyan szolgáltatással is rendelkezésére állunk, mely a sikeres eladáshoz vagy vételhez szükséges, ide értve többek között az érdeklődőkkel való kapcsolattartást, az ingatlan hatékony meghirdetését, a professzionális, önálló ingatlanbemutatást, egyedi igényeknek megfelelő ingatlanok felkutatását, jogi segítségnyújtást a szerződés megkötéséhez.
 
Értékesítőink abban is tudnak segíteni, hogy időt spórolva Önnek, az összes közműátírást elintézi, így nem kell napokat a szolgáltatóknál eltöltenie.
 
Díjmentes hitel szolgáltatásunk több, mint 29 pénzintézettel áll kapcsolatban, segít megkeresni az optimális hitelajánlatot, és annak teljes ügyintézését is átvállalja. Nálunk olyan kedvezményeket is kaphat, melyet máshol nem.
 
Reméljük, hamarosan Önt is köszönthetjük irodánkban!" Wimmer Éva, irodavezető

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Tisztelt Ingatlaniroda! Ezúton is szeretném megköszönni, hogy az ingatlaniroda mindenben segít és nagyon rövid időn belül sikerült eladni lakásomat! Konkrétan 3 nap alatt!!! Ez kiemelkedő teljesítmény, főleg ha azt nézem, hogy kb. 7 héten keresztül hirdettem több iroda által is, melyre jött természetesen nagyon sok érdeklődő, de Önök hozták a befutót!"

— B.János

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.