Szekszárdon nyitott meg legújabb irodánk

A dinamikusan fejlődő, vidéki ingatlanpiaci trendeket jól mutatja a nagyobb közvetítői hálózatok bővítése, ezzel összhangban legújabb irodáját Szekszárdon nyitotta meg a SMART Ingatlan.

A fővárosi ingatlanárak dinamikus emelkedése után, a tavalyi év második felében már a vidéki nagyvárosokban is erősen érzékelhető volt a drágulás a lakások és a házak esetében is. Ez alól Tolna megye sem kivétel, itt a tégla– és panellakások is jelentősen drágultak. A tavalyi év második felében a tégla építésű lakásokért 28%-kal kellett többet fizetni, míg a panellakások esetében 14%-os emelkedés volt tapasztalható 2016 azonos időszakához képest. A dinamikusan fejlődő, vidéki ingatlanpiaci trendeket jól mutatja a nagyobb közvetítői hálózatok bővítése, ezzel összhangban legújabb irodáját április 13-án Szekszárdon nyitotta meg a SMART Ingatlan, Tóth Károly és Bock Szilvia franchise partnerek közreműködésével.

 

Tolna megyében a tavalyi év második felében a használt téglalakásokat átlagosan 159 000 forintos négyzetméteráron lehetett megvásárolni, míg a panellakások négyeztméteréért 140 000 forintot kértek el a tulajdonosok. Ezekkel az értékekkel a megye még mindig Magyarország olcsóbb területei közé tartozik. Érdekesség, hogy ennek ellenére a statisztikák alapján 6 százalékot lehetett alkudni az egyes ingatlanok áraiból.  

 

„A vidék jelentős felzárkózását érezzük az ingatlanpiacon, amely számunkra is új lehetőségeket biztosít. A szekszárdi iroda megnyitásával jelentős új területeket tudunk lefedni, ahol szakértelmünkkel és országos tapasztalatunkkal állunk ügyfeleink szolgálatára.” – nyilatkozta Nagy Károly, a SMART Ingatlan hálózati igazgatója a területi bővítés kapcsán. 

 
Teljes körű ingatlan- és hitelközvetítéssel várjuk kedves ügyfeleinket ezentúl Szekszárdon is a Tinódi utca 12. fszt. 2. címen található irodában!

Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Köszönetet szeretnék mondani Márai Tamás referens úr (Falk Miksa utcai SMART Ingatlan iroda) színvonalas munkájáért, segítőkészségért és minden jó tanácsáért, amiben lányom lakásának eladási folyamata során részesített bennünket. Nem volt rövid és nem volt mindig könnyű ez az út, de Márai Úr mindig megtalálta a megfelelő hangot és módszert, hogy előbbre vigye ügyünket."

— Sz. Bernadett

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.