Szentendrén is várjuk Ügyfeleinket!

2017-02-28
Kollégáink Szentendrén, Teátrum u. 2 szám alatti SMART Ingatlan irodánkban is várják kedves Ügyfeleinket!

"Irodánkat Szentendre,Teátrum utca 2-szám alatt az autósmozi és buszparkoló szomszédságában nyitottuk meg a SMART Ingatlan hálózat tagjaként, mely országszerte egyre több irodával és értékesítővel rendelkezik.

 

Irodánk atmoszférája ügyfeleink teljes kényelmét szolgálja, kedves és mosolygós értékesítőink kiváló szakértelemmel állnak rendelkezésükre. Olyan üzleti modell alapján dolgozunk, amely kifejezetten a hazai ingatlanpiacra lett kifejlesztve, és a válság évei alatt is sikeresen vizsgázott. Teljes körű szolgáltatást biztosítunk.

 

Eladó ingatlanjaink kiemelt megbízás esetén SMART Ingatlanhálózatban, illetve a Duna House hálózatában regisztrált vevőkhöz is eljutnak, illetve mindkét cég weboldalán is megjelennek, ezen kívül több száz, nem a hálózatunkhoz tartozó ingatlanirodával is együttműködünk az ingatlanok eladásában. Vállaljuk az érdeklődőkkel való kapcsolattartást, egyedülálló minőségű fotók készítését, az ingatlan hatékony meghirdetését, a professzionális, önálló ingatlanbemutatást, jogi segítségnyújtást az adásvételi szerződés megkötéséhez. Kereső ügyfeleink adatbázisunkban több ezer ingatlan közül válogathatnak. Segítünk az egyedi

 

igényeknek megfelelő ingatlanok felkutatásában, ezenkívül hitelközvetítésben (29 bank ajánlata), biztosítások közvetítésében, LTP, CSOK, Energetikai tanúsítvány tekintetében, ügyvédi munkában.

 

Reméljük hamarosan Önt is köszönthetjük irodánkban!"

 

Sarkadi Zsuzsanna és Székely György, franchise partnerek