Hitelkiváltás

 

A hitelkiváltás révén meglévő, mostanra már kedvezőtlen kamatozású kölcsönének egy kedvezőbb törlesztésű hitelkonstrukcióra való cseréjét érheti el. Ezzel kiváltható piaci kamatozású lakáshitel, szabad felhasználású jelzáloghitel, vagy akár személyi kölcsön is.
 
Mivel a hitelkiváltás során Ön újonnan igényel hitelt, számolni kell a hiteligénylésnél felmerülő költségekkel, illetve a régi hitel lezárásának díjaival is, de az alaposabb vizsgálat során ezek a költségek előre kiszámíthatóak, és ezek figyelembevételével előre tudható, hogy érdemes-e a hitelkiváltás mellett dönteni.
 
hitelkiváltási ajánlatA jelenlegi piaci helyzetben több bank is kedvező akciókkal várja az ügyfeleket, érdemes azonban szakértő kollégánk segítségét kérnie, aki naprakész, széles körű információkkal igazítja el Önt a hitelkiváltás folyamatában!
 
 
 

Mikor válhat szükségessé hitelének kiváltása?

 
  • A bankok által kínált konstrukciók a pénzügyi- és gazdasági helyzetnek megfelelően változhatnak, így előfordulhat, hogy korábban felvett hitelét egy kedvezőbb feltételekkel rendelkező pénzügyi termékre válthatja.
  • A piacon új konstrukciók jelentek meg, melyek az ügyfelek igényeihez jobban igazodnak.

Mit kell átgondolnia?

  • Ha az új hitel devizaneme eltér a kiváltandó hitel devizanemétől, úgy tájékozódni kell, hogy megéri-e átváltani a devizanemet: hogyan alakul a hitel tőke része, a havi törlesztőrészletek nagysága, a hitelkamat, stb. Kollégánk készséggel állnak rendelkezésére, és ebben is segítenek Önnek!
  • Fontos pontosan kiszámolni, hogy az új hitellel járó kötelezettségekkel együtt is megéri-e kiváltani meglévő hitelét.
 

Mikor javasolt a hitelkiváltás?

 

hitelkiváltás előnyeiAmennyiben törlesztő részlete az elmúlt időszakban jelentősen megemelkedett, és a futamidő növelésére már nincs lehetősége, érdemes tájékozódni a piacon fellelhető konstrukciókról, hiszen előfordulhat, hogy olyan hitelre tudja váltani meglévő kötelezettségét, melynek fizetése kevésbé megterhelő az Ön számára.
 
Emellett a hitelkiváltás akkor is megoldást jelenthet az Ön számára, ha meglévő hitele mellé újabb kölcsönre lenne szüksége, de már terhelt az ingatlana. Ilyen esetben a hitelkiváltás révén juthat nagyobb összeghez.
 
Szakértő kollégáink állnak rendelkezésére, vegye fel velünk a kapcsolatot  <<online itt>>  hogy mihamarabb megkereshessük Önt és segítsünk eligazodni a lehetőségek között. 
 
Azért pedig, hogy akár most rögtön választ kapjon felmerült kérdéseire, összegyűjtöttük Önnek a leggyakrabban felmerülő kérdésekre adott válaszokat>>
 
 
 
 
 
Megosztás emailben