Az Ön böngészője sajnos elavult, kérem frissítse böngészőjét! Kattintson ide a legfrissebb Internet Explorer letöltésért!

Ajánlataink

Eladó ház, Mosonmagyaróvár
32 000 000 FT
Eladó ház, Mosonmagyaróvár
123 m2
Szobák 5
Lakható
Óvár belvárosi részén kínálunk eladásra egy 123 nm kétszintes családi házat, mely akár befektetőknek, akár két generáció számára alkalmas lehet! A 232 nm-es telek részen épült ház két külön bejárattal rendelkezik, így teljesen el van különülve a földszint és az emelet. Természetesen a két szint belülről is összeköthető igény szerint. Az öt szobás, dupla komfortos,két konyhás épület jelenleg eredeti állapotában található, így a felújítása időszerű. Teljesen alápincézett a ház, itt található emellett a vegyes tüzelésű kazán és a gázkazán, illetve a villanybojler, amely a meleg víz ellátását biztosítja. A saját udvaron jelenleg egy 59 nm-es műhely is található, és egy fedett garázs, mely egy autó férőhelyét tudja biztosítani. A kiváló elhelyezkedés miatt nem csupán a családosok számára lehet megfelelő ez az ingatlan, hanem akár befektetők számára is a szolgáltató iparban is hiszen üzlethelyiségeket létrehozva, vagy irodaházzá építve remek lehetőségek kiaknázására alkalmas. Ha az ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívja a megadott értékesítőt!
Eladó ipari ingatlan, Dunaharaszti
65 000 000 FT
Eladó ipari ingatlan, Dunaharaszti
3043 m2
Szobák 2
Dunaharaszti északi iparterületen, össztömeg korlátozás nélküli zónában önálló telek-telephely eladó! A telephely gazdasági, kereskedelmi szolgáltató övezetben helyezkedik el. A telken 3*25A elektromos áram kapacitás van, összközműves. Az övezet további jelölése GKSZ-3. Beépítési paraméterek: maximális beépíthetőség: 40%, zöldfelületi arány: 20%, szintterületi mutató: 0.8, maximális építmény magasság: 7.5m, legkisebb kialakítható telekméret: 2000nm. A telken felépítmény található amelyen belül található 4 db 160 m2-es klimatizált helység, raktárak, 16 m2-es hűtőkamra, 200 m2 szociális helység (öltözővel, zuhanyzóval). Valamint tartozik hozzá egy 40 m2-es lakrész, amely konyhával, 2 hálóval, fürdővel, zuhanyzó-WC-vel. Az ingatlan termelésre, raktározásra vagy egyéb üzleti tevékenységre is alkalmas, kamionnal megközelíthető, sok autó beállására alkalmas. Van egy szerelő akna is, valamint egy 120 m2-es, műfüves, mini focipálya. További kérdés esetén, bővebben informálom telefonon.
Eladó ház, Kiskunfélegyháza
21 900 000 FT
Eladó ház, Kiskunfélegyháza
120 m2
Szobák 5
Sport vendéglőhoz közel egy helyrajzi számon lévő mégis teljesen lekerített külön bejáratú 4 szobás 2 fürdőszobás házrész eladó.Garázs van.2 családnak is megfelelő.
Eladó ház, Kiskunfélegyháza
19 990 000 FT
Eladó ház, Kiskunfélegyháza
96 m2
Szobák 4
Külön portás házat keres kertvárosi környezetben a város központjához közel, jól megközelíthető helyen? 1989-es építésű kétszintes 96 nm-es ház garázzsal, 700 nm-es portával eladó! A főépület két bejáratos hangulatos kis terasszal. A földszinten és az emeleten külön WC, fürdőszoba helyezkedik el, az alsó szinten zuhanyzó felszerelhető. A 25 nm-es tetőtér beépíthető. Irányár: 19,99M M