Az Ön böngészője sajnos elavult, kérem frissítse böngészőjét! Kattintson ide a legfrissebb Internet Explorer letöltésért!

Ajánlataink

Eladó ház, Érd
77 000 000 FT
Eladó ház, Érd
180 m2
Szobák 4
Nagyon jó
Megvételre kínálok, Érd Parkvárosban eladó a legmagasabb igényeket is kielégítő, újszerű, átgondoltan tervezett, osztályon felüli minőségben megépített családi ház. A parkosított, ápolt 1400 nm-es telken a 180-es, ház 85 M Ft -os irányáron. Kétállásos garázs, gardrób, mosó helyiség egészítik ki az életteret.
Eladó lakás, Békés
8 900 000 FT
Eladó lakás, Békés
65 m2
Szobák 3
Lakható
Békésen, a Széchenyi téren, 3 szobás, 65 nm-es, erkélyes, jó elrendezésű lakás eladó. Az ingatlan erkélye az élővízcsatornára néz, rendkívül hangulatos, világos lakás. Az épület rezsije gazdaságos, mert házközponti fűtéssel rendelkezik és ennek köszönhetően meglepően alacsony a fenntartási költsége.
Eladó ház, Komárom
19 450 000 FT
Eladó ház, Komárom
110 m2
Szobák 3
Lakható
Vállalkozásra is alkalmas csodás családi ház Komáromban. Eladásra kínálok akár két generáció részére is alkalmas, 2 szobás, hatalmas nappalival, két fürdőszobával, konyhával és étkezővel, az egész ház alatt pincével rendelkező szigetelt ingatlant. Fűtési rendszere gáz és vegyes tüzelésű kazán. Rengeteg lehetőséget rejt magában.
Eladó ház, Jászdózsa
3 990 000 FT
Eladó ház, Jászdózsa
74 m2
Szobák 2
Lakható
Jászdózsán a vasútállomás közelében két szobás kockaház ELADÓ! Az ingatlanban 2 külön bejáratú szoba található, előtér, konyha, kamra és fürdőszoba! A telken közművek közül csak a gáz nincs bevezetve. A fűtést kandalló biztosítja. Közelben található a vasútállomás, valamint buszmegálló is. Érdekli az ingatlan? Egyeztessünk időpontot, és nézzük meg együtt.