Ingatlan bérlés gyorsan, egyszerűen? Ez a SMART Ingatlan! 

 
Önnek nincs más dolga, mint válogatni a kiadó ingatlanok között praktikus keresőnk segítségével, ha pedig talált olyan ingatlant/ingatlanokat, amelyek érdeklik, kollégáink megszervezik az ingatlan megtekintését és egyeztetnek a kiadóval. 
 
A kiválasztott ingatlan kibérlésének folyamata egy Megtekintési Tanúsítvány aláírásával indul, melyben Ön vállalja, hogy az adott ingatlant elsőként kollégánk mutatta Önnek, és ha megfelelőnek találja, akkor annak bérletét rajtunk keresztül fogja bonyolítani.
 
Ezután (amellett, hogy kényelmesen böngészheti a www.smartingatlan.hu oldalon a kiadó ingatlanokat) értékesítőnk minden olyan ingatlanról tájékoztatást ad Önnek, amelyek megfelelnek az Ön által megadott keresési paramétereknek. 
 

Így biztos lehet benne, hogy csak olyan ingatlanokra kell időt szánnia, amelyek találkoznak az igényeivel, s melyek egyike az Ön otthona lehet.

 

Menjen biztosra a SMART Ingatlan hálózattal, velünk könnyen és gyorsan megtalálja a legjobbat.. 

 

Ha további kérdése maradt, keressen fel minket  <<online itt>>  vagy térjen be bármelyik SMART ingatlanirodába, ahol értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
 
Kollégáink már sokaknak segítettek megtalálni álmaik lakását vagy eladni ingatlanukat, közülük néhányan levélben is kifejezték hálájukat, amelyet honlapunkon is elolvashat >>
Megosztás emailben