Ingatlan eladás gyorsan és kényelmesen? Ez a SMART Ingatlan!

 
A SMART Ingatlan hatékony rendszere megkönnyíti eladásra kínált ingatlana értékesítését. Amennyiben Kizárólagos Megbízást köt értékesítőnkkel, akkor nemcsak a teljes SMART Ingatlan hálózat, hanem a Duna House hálózat és annak összes értékesítője is kínálhatja az ingatlanát.
 

Tudta például, hogy az esetek nagy többségében az ingatlanokat nem az az értékesítő adja végül el, akivel a megbízási szerződés az adott ingatlanra megköttetett? 

 
A SMART Ingatlan weboldalán való megjelenés mellett az értékesítők ajánlásai alapján is rengeteg érdeklődőt elér ingatlana, ráadásul értékesítőink számtalan hirdetési felületen is megjelentetik a különböző lakásokat és házakat. Így Ön biztos lehet benne, hogy ingatlana a legtöbb, eladó ingatlant kereső ügyfél látókörébe kerül.
 

Segítünk az eladás gyors lebonyolításában!

 

Ingyenesen igénybe vehető szolgáltatásunk keretében megállapítjuk ingatlana piaci értékét, az elmúlt időszak eladási adatai alapján. Így tisztában lesz a reális árral, amit ingatlanáért kaphat, ezáltal gyorsabban vevőre talál.
 

Miért töltené idejét hirdetések írásával?

Értékesítőink házhoz mennek, ahol felveszik az ingatlan paramétereit és profi fényképeket készítenek, amik segítik a megfelelő vevő mielőbbi megtalálását. Emellett rendszerünk számos olyan hirdetési lehetőséget nyújt, ami egyéni hirdetők számára nem elérhető, viszont nagyban lerövidítik a megfelelő vásárló megtalálásának idejét.

 

Ne pazarolja idejét olyan érdeklődőkre, akiknek nincs komoly vásárlási szándéka!

Értékesítőink részletesen felmérik minden érdeklődő igényeit, majd ez alapján ajánlják nekik a megfelelő ingatlant. Így csak azoknak mutatják meg ingatlanát, akik tényleg ilyen otthont keresnek. A szóba jöhető vevőktől írásos vételi ajánlatot, valamint letétet kérünk, mielőtt továbbítanák Önnek a megkeresést, ezzel is időt takarítva meg Önnek.

 

Az üzlet lezárása, jogi és adózási kérdések

A fenti előnyök mellett egy lakás vagy ház eladásakor számos olyan kérdés is felmerül, amit önerőből nehéz megválaszolni: jogi kérdések, adózási szabályok. Értékesítőink ezek értelmezésének gondját leveszik az Ön válláról, és személyre szabottan, röviden összefoglalják a tudnivalókat. Ezen kívül munkatársaink a teljes eladási folyamat során a rendelkezésére állnak, hogy az üzlet minél előbb, sikeresen lezáruljon.

 
Menjen biztosra, és élvezze a SMART Ingatlan nyújtotta előnyöket! Keresse fel az Önhöz legközelebbi SMART Ingatlan és hitelközvetítő irodát, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot  online itt>>
 
Ha pedig már most még több információt szeretne a sikeres lakás eladáshoz, olvassa el eladási tippjeinket >>
 
Mindig nagy öröm számunkra, ha ügyfeleink elégedettek szolgáltatásainkkal, és ezt el is mondják másoknak. Néhányan hozzájárultak ahhoz, hogy kollégáinknak szóló írásos köszönetüket honlapunkon is közzétegyük. Olvassa el, mit mondanak rólunk ügyfeleink! >>
Megosztás emailben