INGATLAN VÁSÁRLÁS KÉNYELMESEN ÉS GYORSAN?

EZ A SMART INGATLAN!

Használja ki a SMART Ingatlan nyújtotta előnyöket, és találja meg következő otthonát gyorsan, felesleges utánajárás nélkül. Böngésszen az eladó ingatlanok között, és vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen ingatlant vásárlók számára az összes szolgáltatásunk ingyenes. 

SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI LEENDŐ OTTHONÁT!

Értékesítőnk felméri a kívánt ingatlannal kapcsolatos igényeit, majd ezek alapján megkeresi és figyelmébe ajánlja azon ingatlanokat, amelyek megfelelnek az Ön által megadott paramétereknek.  A SMART Ingatlan weboldalára - és természetesen értékesítőink adatbázisába is - csak és kizárólag előminősített ingatlanok kerülnek.

HITEL, BIZTOSÍTÁS, ELŐTAKARÉKOSSÁG

Ha a vásárláshoz hitelre van szüksége, irodáinkban erre is talál megoldást. A bankokkal való együttműködésünk alapján olyan kedvező hitellehetőségeket nyújtunk, amik közvetlenül a bankokhoz forduló egyéni ügyfelek számára nem elérhetők.
Ezen kívül nálunk gondoskodhat ingatlana biztosításáról is, illetve köthet lakás előtakarékossági szerződést egy jövőbeni vásárlás vagy felújítás költségeire.

VÁSÁRLÁS LEZÁRÁSA, JOGI ÉS ADÓZÁSI KÉRDÉSEK

Egy ingatlanüzlet megkötése széleskörű ismereteket igényel, illetve ügyvéd bevonására is szükség van. Kollégáink végig kísérik Önt a teljes vásárlási folyamaton, így az adásvétel lezárásáig képviseljük az érdekeit, és válaszolunk a felmerülő kérdéseire. A szerződéskötéshez szabadon is választhat ügyvédet, de amennyiben igényli, értékesítőink is tud megbízható szakembert ajánlani.

 

Keressen fel minket személyesen vagy online, hogy mihamarabb megtalálhassa álmai otthonát.

 

 

Tekintse meg ingatlan vásárlási tippjeinket.

 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Tisztelt Ingatlaniroda! Ezúton is szeretném megköszönni, hogy az ingatlaniroda mindenben segít és nagyon rövid időn belül sikerült eladni lakásomat! Konkrétan 3 nap alatt!!! Ez kiemelkedő teljesítmény, főleg ha azt nézem, hogy kb. 7 héten keresztül hirdettem több iroda által is, melyre jött természetesen nagyon sok érdeklődő, de Önök hozták a befutót!"

— B.János

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.