Ingatlan vásárlás kényelmesen és gyorsan? Ez a SMART Ingatlan!

 
Használja ki a SMART Ingatlan nyújtotta előnyöket, és találja meg következő otthonát gyorsan, felesleges utánajárás nélkül. A SMART Ingatlan weboldalán akár most is böngészhet az eladó ingatlanok között, érdemes azonban felvenni velünk a kapcsolatot, hiszen az ingatlan vásárlók számára összes szolgáltatásunk ingyenes
 

Segítünk megtalálni leendő otthonát!

Értékesítőnk az első találkozás alkalmával felveszi a kívánt ingatlannal kapcsolatos igényeit, majd ezek alapján felkutatja és figyelmébe ajánlja azon ingatlanokat, amelyek megfelelnek az Ön által megadott paramétereknek. 
 
Így Önnek csak olyan ingatlanokat kell megnéznie, melyek megfelelnek az igényeinek és amelyek egyikében akár jövőbeli otthonát találhatja meg. A SMART Ingatlan weboldalára - és természetesen értékesítőink adatbázisába is - csak és kizárólag előminősített ingatlanok kerülnek, tehát biztos lehet benne, hogy az ingatlan leírások a valóságot tükrözik, és nem éri Önt meglepetés az egyes ingatlanok megtekintése során.
 

Hitel, biztosítás, előtakarékosság

Ha a vásárláshoz hitelre van szüksége, irodáinkban erre is talál megoldást. A bankokkal való együttműködésünk alapján olyan kedvező hitellehetőségeket tudunk nyújtani, amik közvetlenül a bankokhoz forduló egyéni ügyfelek számára nem érhetők el.

 

Ezen kívül nálunk gondoskodhat ingatlana biztosításáról is, vagy köthet lakás előtakarékossági szerződést egy jövőbeni vásárlás vagy felújítás költségeire.
 

Szeretnék többet megtudni a pénzügyi szolgáltatásokról! >>

 

Vásárlás lezárása, jogi és adózási kérdések

Egy ingatlanüzlet megkötése széleskörű ismereteket igényel, illetve ügyvéd bevonására is szükség van. Kollégáink végigkísérik Önt a teljes vásárlási folyamaton, így az adásvétel lezárásáig képviseljük az érdekeit, és válaszolunk a felmerülő kérdéseire. A szerződéskötéshez szabadon választhat ügyvédet, de amennyiben kéri, kollégánk tud ajánlani olyan megbízható szakembert, akivel már korábban dolgoztunk együtt.
 

Így spórol Önnek időt és energiát a SMART Ingatlan, és teszi izgalmas élménnyé a lakáskeresés időszakát!

 

Keressen fel minket személyesen vagy  <<online>> , hogy mihamarabb megtalálhassa álmai otthonát!
 
Tekintse meg ingatlan vásárlási tippjeinket, ahol olyan információkat olvashat, amik segítségére lesznek új otthona keresése során.
 
Elégedett ügyfeleink közül néhányan írásban is kifejezték köszönetüket kollégáinknak, akik segítettek nekik álmaik ingatlanának megtalálásában vagy ingatlanuk eladásában. A leveleket ezen az oldalon olvashatja >>
Megosztás emailben