Az Ön böngészője sajnos elavult, kérem frissítse böngészőjét! Kattintson ide a legfrissebb Internet Explorer letöltésért!

Eladó fejlesztési terület, Ostffyasszonyfa, Pannónia-Ring Versenypálya Ingatlan

Hozzáadás a kedvencekhez
Referencia szám : SF016608
Eladó fejlesztési terület, Ostffyasszonyfa, Pannónia-Ring Versenypálya Ingatlan
7 500 000 000 Ft
  • Méret:
    926 000 m2
  • Szobák száma:
    0
  • Szerkezet:
  • Fûtés:
Leírás

Pannónia-Ring motoros-autós gyorsasági versenypálya!

ELADÓ a világ egyik legbiztonságosabb motoros és autós gyorsasági versenypályája! A pályatest belsejében kiépített, 1 ha területű gokart/supermoto pálya is van mely 1.000 m hosszú. A sportlétesítmény "A" kategóriás versenypálya, a Formula C, ICC, Super ICC, és Superkart kategóriák versenyzői számára biztosít sportolási lehetőséget.
Hossza: 4740 m, szélessége: 11-13 m, 50-150 m-ig terjedő bukózónák, a környezeti adottságok miatt ennél is hosszabb kicsúszási lehetőségek minimális védőpalánk, és egyéb akadály, nagyon technikás vonalvezetés, 18 kanyar, nemzetközi előírásoknak megfelelő homologizáció, legmodernebb infrastruktúra:
egészségügyi állomás, elektronikus időmérés, benzinkút, gyorsszervíz, gumiszerviz, motorszalon, étterem, 300 nm-es főépület, gokart és supermoto pálya, helikopter leszálló, lelátó, motel 2 db épületből áll (27 szoba), az A épület 16 szobás, a B épület 9, étterem (400 fős, melyből az étterem 250, fedett terasz 150 fő befogadására alkalmas). A kiszolgáló létesítmények 1625 m2 összalapterülettel rendelkeznek.
A boxutcában 20 db a depóban további 15 box található!
700 m-es célegyenes!
Elhelyezkedése, a sárvári gyógyfürdő centrumtól 12 km. Az objektumok 92 hektáros területen helyezkednek el! Kihasználtsága éves szinten 95%-os, minden bérbe van adva.
Részletes információ az irodánkban előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Adatok
Megbízás típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
fejlesztési terület
Település:
Ostffyasszonyfa
Cím:
Pannónia-Ring Versenypálya Ingatlan
Méret:
926000 m2
Hitelt venne fel ingatlanvásárláshoz?

Amennyiben igénybe veszi cégünk segítségét a hitelfelvételéhez, általunk akár további hozzávetőlegesen 250.000 Ft-ot spórolhat!

A SMART Ingatlan akár még az általános banki feltételeknél is kedvezőbb kondíciókat tud elérni kamattámogatott- és piaci alapú hiteleknél is. Minden jelentős bankkal és pénzintézettel szerződésben állunk, így Önnek a teljes hitelpalettát ismerve ajánljuk a legjobb megoldást és biztosítunk a hitelfelvételhez olyan egyedi kedvezményeket, mint:

  • értékbecslési díj elengedése,
  • folyósítási jutalék vagy szerződéskötési díj elengedés,

INGYENES LAKÁSBIZTOSÍTÁS 1 ÉVIG!

TANÁCSADÁSUNK ÖNNEK TELJESEN DÍJMENTES, FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

VÁRJUK MEGKERESÉSÉT!

További információért hívja pénzügyi szakértőnket!
Kép
Makra Ákos Pénzügyi szakértő

+36-(20) 2121- mutasd! +36-(20) 2121421
Illeték kalkulátor:

Erre az ingatlanra az illeték:

300 000 000 Ft

Kedvezmények:
Mentes a visszterhes vagyonátruházási illeték alól:

a lakóház építésére alkalmas telektulajdonnak (tulajdoni hányadnak), valamint ilyen ingatlanon alapított vagyoni értékű jognak a megszerzése, ha a vagyonszerző az ingatlanon a szerződés illetékkiszabásra történő bemutatásától számított 4 éven belül lakóházat épít és a felépített lakóházban a lakás(ok) hasznos alapterülete eléri a településrendezési tervben meghatározott maximális beépíthetőség legalább 10%-át. A vagyonszerző lakóházépítési szándékáról legkésőbb az illetékfizetési meghagyás jogerőre emelkedéséig nyilatkozhat az állami adóhatóságnál.


Mentes az illeték alól:

a lakástulajdon magánszemély általi cseréje és vásárlása, ha a magánszemély a másik lakástulajdonát a vásárlást megelőző vagy azt követő egy éven belül eladja, és a szerzett lakástulajdon forgalmi értéke az elcserélt, eladott lakástulajdon forgalmi értékénél kisebb.
A vállalkozó által felépített és úgy megvásárolt 15 millió forintos összeghatárú ingatlanoknál sem kell illetéket fizetni. Ha egy 25 millió forintos ingatlant vásárolunk meg, akkor csak a fennmaradó 10 millió forint után vagyunk kötelesek az illetéket megfizetni. Azok a fiatalok, akik első lakásuk megvásárlása előtt állnak és még nem töltötték be a 35. életévüket szintén mentesülnek az illeték alól, de az ingatlan forgalmi értéke nem haladhatja meg a 15 millió forintos álomhatárt.
Az állami és önkormányzati lakásvásárlások esetén szintén él az illeték mentesség.


Fiataloknak:

Az illetékkötelezettség keletkezésekor a 35. életévét be nem töltött fiatal az első lakástulajdonának (tulajdoni hányadának) megszerzése esetén az egyébként fizetendő illeték 50%-ig terjedő kedvezményre jogosult, ha az egész lakástulajdon forgalmi értéke a 15 000 000 forintot nem haladja meg. Ilyen forgalmi értékű lakás tulajdoni hányadának megszerzése esetén a vagyonszerzőt a szerzett tulajdoni hányaddal arányos mértékű kedvezmény illeti meg.


FONTOS!

Az előzetes illeték kalkuláció helyességét befolyásolja, hogy a kalkulációhoz kért és a felhasználó által rögzített adatok, információk valósak és helytállóak. Az Illeték-kalkulátor csak tájékoztató jellegű és csak előzetes költségkalkulációs segédletnek tekintendő, mely nem hivatkozható semmilyen eljárásban és senkivel szemben. A SMART Ingatlan Kft. mindennemű felelősséget kizár a kalkulátor működésével és használatával összefüggésben!


További kérdése van?
Ingatlanértékesítőink örömmel állnak rendelkezésére
Intézmény
Cím
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Tetszik Önnek
az ingatlan?
Kép
Klemenik Márta (Győr) Arany fokozatú értékesítő

+36-(70) 6038- mutasd! +36-(70) 6038168

E-mail
marta.klemenik@smartingatlan.hu

Smart ingatlan franchise iroda:
Cím: 9027 Győr
Gyóni Géza sétány 1.