Az Ön böngészője sajnos elavult, kérem frissítse böngészőjét! Kattintson ide a legfrissebb Internet Explorer letöltésért!

Eladó lakás, Debrecen, Homokkerti energiatakarékos lakópark

Hozzáadás a kedvencekhez
Referencia szám : SL018796
Eladó lakás, Debrecen, Homokkerti energiatakarékos lakópark
37 749 813 Ft
 • Méret:
  95 m2
 • Szobák száma:
  4
 • Szerkezet:
  tégla
 • Fûtés:
  egyéb
Leírás

Debrecenben a Homokkertben, új lakóparki környezetben, magas műszaki tartalommal bíró, 94,63 nm-es , nappali+ 3 szobás, élhető elrendezésű, AA++ energetikai besorolású lakás, terasszal és loggiával illetve kertkapcsolattal leköthető!

Az ingatlan jellemzői:
- AA++ energetikai besorolás
- kellemes lakókörnyezet
- Innovatív hűtés, fűtés technológia
- Padló és falfűtés/hűtés
- Napelempark
- 7 légkamrás, 3 rétegű műanyag nyílászárók
- Napfényes tágas terek
- kisszámú lakóközösség

A 60 nm fölötti alapterületű lakásokhoz garázs vásárlása szükséges melyek a földszinten kerülnek kialakításra.
A feltételeknek megfelelő ingatlanokra CSOK igénybe vehető!

Adatok
Megbízás típusa:
eladó
Méret:
95 m2
Ingatlan szerkezete:
tégla
Ingatlan típusa:
lakás
Szobák:
4
Fütés:
egyéb
Település:
Debrecen
Ingatlan állapota:
új ép.
Fényviszony:
napfényes
Cím:
Homokkerti energiatakarékos lakópark
Épület állapota kívül:
új ép.
Lift:
nincs
Emelet:
földszint
Épület állapota belül:
új ép.
Belsö szintek száma:
1
 
 
 
 
Nézet:
udvar
Hitelt venne fel ingatlanvásárláshoz?

Amennyiben igénybe veszi cégünk segítségét a hitelfelvételéhez, általunk akár további hozzávetőlegesen 250.000 Ft-ot spórolhat!

A SMART Ingatlan akár még az általános banki feltételeknél is kedvezőbb kondíciókat tud elérni kamattámogatott- és piaci alapú hiteleknél is. Minden jelentős bankkal és pénzintézettel szerződésben állunk, így Önnek a teljes hitelpalettát ismerve ajánljuk a legjobb megoldást és biztosítunk a hitelfelvételhez olyan egyedi kedvezményeket, mint:

 • értékbecslési díj elengedése,
 • folyósítási jutalék vagy szerződéskötési díj elengedés,

INGYENES LAKÁSBIZTOSÍTÁS 1 ÉVIG!

TANÁCSADÁSUNK ÖNNEK TELJESEN DÍJMENTES, FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

VÁRJUK MEGKERESÉSÉT!

Illeték kalkulátor:

Erre az ingatlanra az illeték:

1 509 993 Ft

Kedvezmények:
Mentes a visszterhes vagyonátruházási illeték alól:

a lakóház építésére alkalmas telektulajdonnak (tulajdoni hányadnak), valamint ilyen ingatlanon alapított vagyoni értékű jognak a megszerzése, ha a vagyonszerző az ingatlanon a szerződés illetékkiszabásra történő bemutatásától számított 4 éven belül lakóházat épít és a felépített lakóházban a lakás(ok) hasznos alapterülete eléri a településrendezési tervben meghatározott maximális beépíthetőség legalább 10%-át. A vagyonszerző lakóházépítési szándékáról legkésőbb az illetékfizetési meghagyás jogerőre emelkedéséig nyilatkozhat az állami adóhatóságnál.


Mentes az illeték alól:

a lakástulajdon magánszemély általi cseréje és vásárlása, ha a magánszemély a másik lakástulajdonát a vásárlást megelőző vagy azt követő egy éven belül eladja, és a szerzett lakástulajdon forgalmi értéke az elcserélt, eladott lakástulajdon forgalmi értékénél kisebb.
A vállalkozó által felépített és úgy megvásárolt 15 millió forintos összeghatárú ingatlanoknál sem kell illetéket fizetni. Ha egy 25 millió forintos ingatlant vásárolunk meg, akkor csak a fennmaradó 10 millió forint után vagyunk kötelesek az illetéket megfizetni. Azok a fiatalok, akik első lakásuk megvásárlása előtt állnak és még nem töltötték be a 35. életévüket szintén mentesülnek az illeték alól, de az ingatlan forgalmi értéke nem haladhatja meg a 15 millió forintos álomhatárt.
Az állami és önkormányzati lakásvásárlások esetén szintén él az illeték mentesség.


Fiataloknak:

Az illetékkötelezettség keletkezésekor a 35. életévét be nem töltött fiatal az első lakástulajdonának (tulajdoni hányadának) megszerzése esetén az egyébként fizetendő illeték 50%-ig terjedő kedvezményre jogosult, ha az egész lakástulajdon forgalmi értéke a 15 000 000 forintot nem haladja meg. Ilyen forgalmi értékű lakás tulajdoni hányadának megszerzése esetén a vagyonszerzőt a szerzett tulajdoni hányaddal arányos mértékű kedvezmény illeti meg.


FONTOS!

Az előzetes illeték kalkuláció helyességét befolyásolja, hogy a kalkulációhoz kért és a felhasználó által rögzített adatok, információk valósak és helytállóak. Az Illeték-kalkulátor csak tájékoztató jellegű és csak előzetes költségkalkulációs segédletnek tekintendő, mely nem hivatkozható semmilyen eljárásban és senkivel szemben. A SMART Ingatlan Kft. mindennemű felelősséget kizár a kalkulátor működésével és használatával összefüggésben!


További kérdése van?
Ingatlanértékesítőink örömmel állnak rendelkezésére
Intézmény
Cím
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Tetszik Önnek
az ingatlan?
Kép
értékesítő

- mutasd!

E-mail


Smart ingatlan franchise iroda:
Cím: 4026 Debrecen
Péterfia utca 30/B