Az Ön böngészője sajnos elavult, kérem frissítse böngészőjét! Kattintson ide a legfrissebb Internet Explorer letöltésért!

Eladó lakás, Szombathely, Jászai Mari utca

Hozzáadás a kedvencekhez
Kizárólagos ingatlan
Referencia szám : SL026258
Leírás

" Savaria Csillaga" MIRA GARDEN Lakópark!

Átadás 2019 novemberben!
Garantált 5%-os áfa kedvezménnyel!

Az első 20 lakás már tulajdonosra talált!
Jöjjön mielőbb, hogy válogathasson a két épület 28 és 29 lakása közül.

Környezetbe illeszkedő, időtálló megjelenésű, mégis figyelemfelkeltő, formabontó stílusú épületek. Nézze meg képgalériánkat, válassza ki új otthonát! Praktikus, élhető terekkel kialakított, világos 1-4 szobás lakások 27-75 m2-ig.
Akár magánkertje is lehet, korlátozott számban 13 lakáshoz.

Tágas közös kertek biztosítanak elég helyet a gyerekeknek trambulinhoz, hintákhoz. Séta távolságra jól felszerelt játszótér és focipálya is található. Sőt bölcsőde, óvodák és iskolák.
Értékálló ingatlant keres? Kényelmet és magas életminőséget biztosít az átgondolt tervezés, a minőségi anyagok használata, a lift, nagyméretű nyitott és fedett teraszok és egyedi tárolók.
Itt nem lesz gond a parkolás. 8 garázs és 78 burkolt parkoló közül választhat!
Korszerű fűtési rendszer kialakításával, alacsony energiafelhasználású lakások készülnek egyéni fogyasztásmérőkkel!
Szeretné egyéni igényei szerint kialakíttatni otthonát?
A kezdeti szakaszban erre is van lehetőség. Belső burkolatok, szaniterek az Ön választása szerint. Ezen túl klíma előkészítés, alumínium redőny szúnyoghálóval, padlófűtés opcionálisan kérhető.
Igényes, élhető otthonok. Kulcsrakészen. Ne maradjon le!

Ez az ár egy harmadik emeleti 54,59 m2 + 10,55 m2 terasz + alapterületű lakásra vonatkozik.

A szombathelyi SMART INGATLAN-nál mint kizárólagos értékesítő irodánál, a beruházóval mindenkor azonos feltételekkel, akciókkal és/vagy kedvezményekkel vásárolhatja meg az Önnek megfelelő ingatlant.
Érdemes hozzánk fordulni, mert a kedvezményeken túl ingyenes HITEL és CSOK ügyintézést vállalunk és a vásárlás teljes folyamatát tanácsokkal és szakértelemmel segítjük."

Helyszínrajz, műszaki leírás, alaprajzok, lakás felszereltség, pontos tájékoztatás, teljes körű ügyintézés!
Hívjon! Egy finom kávé mellett szívesen bemutatom Önnek is a projektet és megkeressük együtt az igényeinek legmegfelelőbb lakást!

Adatok
Megbízás típusa:
eladó
Méret:
60 m2
Ingatlan szerkezete:
tégla
Ingatlan típusa:
lakás
Szobák:
3
Fütés:
házközponti egyedi méréssel
Település:
Szombathely
Ingatlan állapota:
új ép.
Fényviszony:
napfényes
Cím:
Jászai Mari utca
Épület állapota kívül:
új ép.
Lift:
hívó
Emelet:
3
Épület állapota belül:
új ép.
Belsö szintek száma:
1
 
 
 
 
Nézet:
zöldudvar / kert
Hitelt venne fel ingatlanvásárláshoz?

Amennyiben igénybe veszi cégünk segítségét a hitelfelvételéhez, általunk akár további hozzávetőlegesen 250.000 Ft-ot spórolhat!

A SMART Ingatlan akár még az általános banki feltételeknél is kedvezőbb kondíciókat tud elérni kamattámogatott- és piaci alapú hiteleknél is. Minden jelentős bankkal és pénzintézettel szerződésben állunk, így Önnek a teljes hitelpalettát ismerve ajánljuk a legjobb megoldást és biztosítunk a hitelfelvételhez olyan egyedi kedvezményeket, mint:

  • értékbecslési díj elengedése,
  • folyósítási jutalék vagy szerződéskötési díj elengedés,

INGYENES LAKÁSBIZTOSÍTÁS 1 ÉVIG!

TANÁCSADÁSUNK ÖNNEK TELJESEN DÍJMENTES, FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

VÁRJUK MEGKERESÉSÉT!

További információért hívja pénzügyi szakértőnket!
Kép
Pintér Gábor Pénzügyi szakértő

+36-(30) 9696- mutasd! +36-(30) 9696800
Illeték kalkulátor:

Erre az ingatlanra az illeték:

356 000 Ft

Kedvezmények:
Mentes a visszterhes vagyonátruházási illeték alól:

a lakóház építésére alkalmas telektulajdonnak (tulajdoni hányadnak), valamint ilyen ingatlanon alapított vagyoni értékű jognak a megszerzése, ha a vagyonszerző az ingatlanon a szerződés illetékkiszabásra történő bemutatásától számított 4 éven belül lakóházat épít és a felépített lakóházban a lakás(ok) hasznos alapterülete eléri a településrendezési tervben meghatározott maximális beépíthetőség legalább 10%-át. A vagyonszerző lakóházépítési szándékáról legkésőbb az illetékfizetési meghagyás jogerőre emelkedéséig nyilatkozhat az állami adóhatóságnál.


Mentes az illeték alól:

a lakástulajdon magánszemély általi cseréje és vásárlása, ha a magánszemély a másik lakástulajdonát a vásárlást megelőző vagy azt követő egy éven belül eladja, és a szerzett lakástulajdon forgalmi értéke az elcserélt, eladott lakástulajdon forgalmi értékénél kisebb.
A vállalkozó által felépített és úgy megvásárolt 15 millió forintos összeghatárú ingatlanoknál sem kell illetéket fizetni. Ha egy 25 millió forintos ingatlant vásárolunk meg, akkor csak a fennmaradó 10 millió forint után vagyunk kötelesek az illetéket megfizetni. Azok a fiatalok, akik első lakásuk megvásárlása előtt állnak és még nem töltötték be a 35. életévüket szintén mentesülnek az illeték alól, de az ingatlan forgalmi értéke nem haladhatja meg a 15 millió forintos álomhatárt.
Az állami és önkormányzati lakásvásárlások esetén szintén él az illeték mentesség.


Fiataloknak:

Az illetékkötelezettség keletkezésekor a 35. életévét be nem töltött fiatal az első lakástulajdonának (tulajdoni hányadának) megszerzése esetén az egyébként fizetendő illeték 50%-ig terjedő kedvezményre jogosult, ha az egész lakástulajdon forgalmi értéke a 15 000 000 forintot nem haladja meg. Ilyen forgalmi értékű lakás tulajdoni hányadának megszerzése esetén a vagyonszerzőt a szerzett tulajdoni hányaddal arányos mértékű kedvezmény illeti meg.


FONTOS!

Az előzetes illeték kalkuláció helyességét befolyásolja, hogy a kalkulációhoz kért és a felhasználó által rögzített adatok, információk valósak és helytállóak. Az Illeték-kalkulátor csak tájékoztató jellegű és csak előzetes költségkalkulációs segédletnek tekintendő, mely nem hivatkozható semmilyen eljárásban és senkivel szemben. A SMART Ingatlan Kft. mindennemű felelősséget kizár a kalkulátor működésével és használatával összefüggésben!


További kérdése van?
Ingatlanértékesítőink örömmel állnak rendelkezésére
Intézmény
Cím
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Tetszik Önnek
az ingatlan?
Kép
Sas Szilvia Arany fokozatú értékesítő

+36-(30) 7471- mutasd! +36-(30) 7471363

E-mail
sas.szilvia@smartingatlan.hu

Smart ingatlan franchise iroda:
Cím: 9700 Szombathely
Fő tér 24/I. (Uránia udvar és a Belső Uránia udvar között)