Az Ön böngészője sajnos elavult, kérem frissítse böngészőjét! Kattintson ide a legfrissebb Internet Explorer letöltésért!

Eladó telek, Tárnok, Tárnok Öreghegy - főútvonal mentén

Hozzáadás a kedvencekhez
Kizárólagos ingatlan
Referencia szám : ST021407
Eladó telek, Tárnok, Tárnok Öreghegy - főútvonal mentén
11 000 000 Ft
  • Méret:
    1 016 m2
  • Szobák száma:
    0
  • Szerkezet:
  • Fûtés:
Címkék: eladó, Tárnok
Leírás

Tárnokon az öreghegyi részen, főútvonal mellett, jelenleg még zárkerti besorolású telek kis házzal eladó!
A telek 1016 nm-es bekerített, sok gyümölcsfával.
Átminősítés,folyamatban.
A telken egy 30nm.-es tégla építésű kis ház található, ami 2007.ben épült, a garázs szintén 30 nm, ami, akár lakrésszé is alakítható. A ház 10 cm-es dryvit szigetelést kapott, új fa nyílászárókkal ellátott. Fűtés elektromos padlófűtés. Azonnal költözhető állapotban az ingatlan.
A házban van egy 3,7 nm fürdőszoba, illetve a többi rész amerikai konyhás nappali.
Buszmegálló félpercre illetve az autópálya felhajtó szintén.
Ár: 11.000.000 Ft

Adatok
Megbízás típusa:
eladó
Telek típusa:
külterület
Víz:
telken belül
Ingatlan típusa:
telek
Méret:
1016 m2
Villany:
telken belül
Település:
Tárnok
Csatorna:
utcában
Cím:
Tárnok Öreghegy - főútvonal mentén
Gáz:
utcában
Hitelt venne fel ingatlanvásárláshoz?

Amennyiben igénybe veszi cégünk segítségét a hitelfelvételéhez, általunk akár további hozzávetőlegesen 250.000 Ft-ot spórolhat!

A SMART Ingatlan akár még az általános banki feltételeknél is kedvezőbb kondíciókat tud elérni kamattámogatott- és piaci alapú hiteleknél is. Minden jelentős bankkal és pénzintézettel szerződésben állunk, így Önnek a teljes hitelpalettát ismerve ajánljuk a legjobb megoldást és biztosítunk a hitelfelvételhez olyan egyedi kedvezményeket, mint:

  • értékbecslési díj elengedése,
  • folyósítási jutalék vagy szerződéskötési díj elengedés,

INGYENES LAKÁSBIZTOSÍTÁS 1 ÉVIG!

TANÁCSADÁSUNK ÖNNEK TELJESEN DÍJMENTES, FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

VÁRJUK MEGKERESÉSÉT!

További információért hívja pénzügyi szakértőnket!
Kép
Papp Éva Ágnes Pénzügyi szakértő

+36-(30) 8646- mutasd! +36-(30) 8646709
Illeték kalkulátor:

Erre az ingatlanra az illeték:

440 000 Ft

Fiataloknak:

220 000 Ft


Kedvezmények:
Mentes a visszterhes vagyonátruházási illeték alól:

a lakóház építésére alkalmas telektulajdonnak (tulajdoni hányadnak), valamint ilyen ingatlanon alapított vagyoni értékű jognak a megszerzése, ha a vagyonszerző az ingatlanon a szerződés illetékkiszabásra történő bemutatásától számított 4 éven belül lakóházat épít és a felépített lakóházban a lakás(ok) hasznos alapterülete eléri a településrendezési tervben meghatározott maximális beépíthetőség legalább 10%-át. A vagyonszerző lakóházépítési szándékáról legkésőbb az illetékfizetési meghagyás jogerőre emelkedéséig nyilatkozhat az állami adóhatóságnál.


Mentes az illeték alól:

a lakástulajdon magánszemély általi cseréje és vásárlása, ha a magánszemély a másik lakástulajdonát a vásárlást megelőző vagy azt követő egy éven belül eladja, és a szerzett lakástulajdon forgalmi értéke az elcserélt, eladott lakástulajdon forgalmi értékénél kisebb.
A vállalkozó által felépített és úgy megvásárolt 15 millió forintos összeghatárú ingatlanoknál sem kell illetéket fizetni. Ha egy 25 millió forintos ingatlant vásárolunk meg, akkor csak a fennmaradó 10 millió forint után vagyunk kötelesek az illetéket megfizetni. Azok a fiatalok, akik első lakásuk megvásárlása előtt állnak és még nem töltötték be a 35. életévüket szintén mentesülnek az illeték alól, de az ingatlan forgalmi értéke nem haladhatja meg a 15 millió forintos álomhatárt.
Az állami és önkormányzati lakásvásárlások esetén szintén él az illeték mentesség.


Fiataloknak:

Az illetékkötelezettség keletkezésekor a 35. életévét be nem töltött fiatal az első lakástulajdonának (tulajdoni hányadának) megszerzése esetén az egyébként fizetendő illeték 50%-ig terjedő kedvezményre jogosult, ha az egész lakástulajdon forgalmi értéke a 15 000 000 forintot nem haladja meg. Ilyen forgalmi értékű lakás tulajdoni hányadának megszerzése esetén a vagyonszerzőt a szerzett tulajdoni hányaddal arányos mértékű kedvezmény illeti meg.


FONTOS!

Az előzetes illeték kalkuláció helyességét befolyásolja, hogy a kalkulációhoz kért és a felhasználó által rögzített adatok, információk valósak és helytállóak. Az Illeték-kalkulátor csak tájékoztató jellegű és csak előzetes költségkalkulációs segédletnek tekintendő, mely nem hivatkozható semmilyen eljárásban és senkivel szemben. A SMART Ingatlan Kft. mindennemű felelősséget kizár a kalkulátor működésével és használatával összefüggésben!


További kérdése van?
Ingatlanértékesítőink örömmel állnak rendelkezésére
Intézmény
Cím
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Tetszik Önnek
az ingatlan?
Kép
Pongrácz Csilla Arany fokozatú értékesítő

+36-(70) 3945- mutasd! +36-(70) 3945036

E-mail
pongracz.csilla@smartingatlan.hu

Smart ingatlan franchise iroda:
Cím: 2030 Érd
Riminyáki út 46.