Az Ön böngészője sajnos elavult, kérem frissítse böngészőjét! Kattintson ide a legfrissebb Internet Explorer letöltésért!

Eladó üzlethelyiség, Balatonfüred, Felsőváros-Óváros

Hozzáadás a kedvencekhez
Referencia szám : SU027753
Eladó üzlethelyiség, Balatonfüred, Felsőváros-Óváros
250 000 000 Ft
  • Méret:
    114 m2
  • Szobák száma:
    5
  • Szerkezet:
  • Fûtés:
Címkék: eladó, Balatonfüred
Leírás

Balatonfüred központjában eladó, egy 113 nm-es járóbeteg szakellátást biztosító egészségügyi központ, mely jelenleg is aktívan működik. Ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre és az ingatlan tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. ÁNTSZ engedéllyel rendelkező, légkondicionált, igényesen berendezett, 5 db orvosi rendelő, magánpraxis folytatásához járóbeteg- szakellátást biztosító egészségügyi centrum, teljes berendezéssel, kiépített kamera védelmi és, számítógépes betegkezelő rendszerrel egyben eladó. A hangulatos, 1900-as években épült ingatlan 2006-ban teljeskörű felújításon esett át, mely a fűtés korszerüsítését, a víz-és villanyvezetékek cseréjét foglalja magába. A fűtést 2 db kéménybekötéses gázcirkó kazánnal oldották meg, amely az épület két szárnyát teljesen külön szabályozhatóan fűti. Az orvosi rendelőkhöz tartozik recepció, betegváró, privát és vendég mosdó. Az ingatlan belső udvarában található egy autó számára megfelelő kocsibeálló, és tárolóhelyiségek, amik a vételár részét képezik. A leendő tulajdonos változtatás nélkül folytathatja az évtizedek óta jól működő vállalkozást, ami az első naptól komoly, azonnali bevételt jelent.
Befektetőknek, üzemeltetőknek kiváló lehetőség!!!!

Adatok
Megbízás típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
üzlethelyiség
Település:
Balatonfüred
Cím:
Felsőváros-Óváros
Méret:
114 m2
Nézet:
Hitelt venne fel ingatlanvásárláshoz?

Amennyiben igénybe veszi cégünk segítségét a hitelfelvételéhez, általunk akár további hozzávetőlegesen 250.000 Ft-ot spórolhat!

A SMART Ingatlan akár még az általános banki feltételeknél is kedvezőbb kondíciókat tud elérni kamattámogatott- és piaci alapú hiteleknél is. Minden jelentős bankkal és pénzintézettel szerződésben állunk, így Önnek a teljes hitelpalettát ismerve ajánljuk a legjobb megoldást és biztosítunk a hitelfelvételhez olyan egyedi kedvezményeket, mint:

  • értékbecslési díj elengedése,
  • folyósítási jutalék vagy szerződéskötési díj elengedés,

INGYENES LAKÁSBIZTOSÍTÁS 1 ÉVIG!

TANÁCSADÁSUNK ÖNNEK TELJESEN DÍJMENTES, FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

VÁRJUK MEGKERESÉSÉT!

További információért hívja pénzügyi szakértőnket!
Kép
Gyarmati Ilona Pénzügyi szakértő

+36-(30) 8217- mutasd! +36-(30) 8217992
Illeték kalkulátor:

Erre az ingatlanra az illeték:

10 000 000 Ft

Kedvezmények:
Mentes a visszterhes vagyonátruházási illeték alól:

a lakóház építésére alkalmas telektulajdonnak (tulajdoni hányadnak), valamint ilyen ingatlanon alapított vagyoni értékű jognak a megszerzése, ha a vagyonszerző az ingatlanon a szerződés illetékkiszabásra történő bemutatásától számított 4 éven belül lakóházat épít és a felépített lakóházban a lakás(ok) hasznos alapterülete eléri a településrendezési tervben meghatározott maximális beépíthetőség legalább 10%-át. A vagyonszerző lakóházépítési szándékáról legkésőbb az illetékfizetési meghagyás jogerőre emelkedéséig nyilatkozhat az állami adóhatóságnál.


Mentes az illeték alól:

a lakástulajdon magánszemély általi cseréje és vásárlása, ha a magánszemély a másik lakástulajdonát a vásárlást megelőző vagy azt követő egy éven belül eladja, és a szerzett lakástulajdon forgalmi értéke az elcserélt, eladott lakástulajdon forgalmi értékénél kisebb.
A vállalkozó által felépített és úgy megvásárolt 15 millió forintos összeghatárú ingatlanoknál sem kell illetéket fizetni. Ha egy 25 millió forintos ingatlant vásárolunk meg, akkor csak a fennmaradó 10 millió forint után vagyunk kötelesek az illetéket megfizetni. Azok a fiatalok, akik első lakásuk megvásárlása előtt állnak és még nem töltötték be a 35. életévüket szintén mentesülnek az illeték alól, de az ingatlan forgalmi értéke nem haladhatja meg a 15 millió forintos álomhatárt.
Az állami és önkormányzati lakásvásárlások esetén szintén él az illeték mentesség.


Fiataloknak:

Az illetékkötelezettség keletkezésekor a 35. életévét be nem töltött fiatal az első lakástulajdonának (tulajdoni hányadának) megszerzése esetén az egyébként fizetendő illeték 50%-ig terjedő kedvezményre jogosult, ha az egész lakástulajdon forgalmi értéke a 15 000 000 forintot nem haladja meg. Ilyen forgalmi értékű lakás tulajdoni hányadának megszerzése esetén a vagyonszerzőt a szerzett tulajdoni hányaddal arányos mértékű kedvezmény illeti meg.


FONTOS!

Az előzetes illeték kalkuláció helyességét befolyásolja, hogy a kalkulációhoz kért és a felhasználó által rögzített adatok, információk valósak és helytállóak. Az Illeték-kalkulátor csak tájékoztató jellegű és csak előzetes költségkalkulációs segédletnek tekintendő, mely nem hivatkozható semmilyen eljárásban és senkivel szemben. A SMART Ingatlan Kft. mindennemű felelősséget kizár a kalkulátor működésével és használatával összefüggésben!


További kérdése van?
Ingatlanértékesítőink örömmel állnak rendelkezésére
Intézmény
Cím
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Tetszik Önnek
az ingatlan?
Kép
Hortiné Nagy Kitti értékesítő

+36-(31) 7852- mutasd! +36-(31) 7852326

E-mail
nagy.kitti@smartingatlan.hu

Smart ingatlan franchise iroda:
Cím: 8200 Veszprém
Kossuth Lajos utca 8.