Az Ön böngészője sajnos elavult, kérem frissítse böngészőjét! Kattintson ide a legfrissebb Internet Explorer letöltésért!

Eladó ház, Budapest 23. kerület, Soroksár

Hozzáadás a kedvencekhez
Referencia szám : SZ012917
Eladó ház, Budapest 23. kerület, Soroksár
99 000 000 Ft
 • Méret:
  300 m2
 • Szobák száma:
  6
 • Szerkezet:
  tégla
 • Fûtés:
  egyéb
Leírás

300 nm-es luxus családiház eladó Soroksáron, nyugodt zöldövezetben. A ház rezsiköltsége igen alacsony a napkollektoroknak köszönhetően. Hét szoba, nagy konyha étkezővel, két fürdő wc-vel, külön vendég wc, télikert, két terasz, garázs és számos tárolóhelység, továbbá jacuzzi, infra- és finn szauna, szolárium és felszerelt edzőterem is található a házban. Kamerás biztonsági rendszer, kondenzációs kazán, mahagóni ajtók, központi klíma és még sok extra teszi kényelmessé az életet új tulajdonosának. A közlekedés kiváló, H6-os hév 10 perc sétára, autóval a belváros 15-20 perc.

Adatok
Megbízás típusa:
eladó
Méret:
300 m2
Ingatlan szerkezete:
tégla
Ingatlan típusa:
ház
Szobák:
6
Belsö szintek száma:
2
Település:
Budapest 23. kerület
Ingatlan állapota:
Nagyon jó
Épült:
2002
Cím:
Soroksár
Épület állapota kívül:
Nagyon jó
Fütés:
egyéb
Ház típusa:
ikerház
Telek mérete:
741 m2
Fényviszony:
napfényes
 
 
 
 
Nézet:
Hitelt venne fel ingatlanvásárláshoz?

Amennyiben igénybe veszi cégünk segítségét a hitelfelvételéhez, általunk akár további hozzávetőlegesen 250.000 Ft-ot spórolhat!

A SMART Ingatlan akár még az általános banki feltételeknél is kedvezőbb kondíciókat tud elérni kamattámogatott- és piaci alapú hiteleknél is. Minden jelentős bankkal és pénzintézettel szerződésben állunk, így Önnek a teljes hitelpalettát ismerve ajánljuk a legjobb megoldást és biztosítunk a hitelfelvételhez olyan egyedi kedvezményeket, mint:

 • értékbecslési díj elengedése,
 • folyósítási jutalék vagy szerződéskötési díj elengedés,

INGYENES LAKÁSBIZTOSÍTÁS 1 ÉVIG!

TANÁCSADÁSUNK ÖNNEK TELJESEN DÍJMENTES, FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

VÁRJUK MEGKERESÉSÉT!

További információért hívja pénzügyi szakértőnket!
Kép
Csikász Viktória Éva Pénzügyi szakértő

+36-(70) 7744- mutasd! +36-(70) 7744620
Illeték kalkulátor:

Erre az ingatlanra az illeték:

3 960 000 Ft

Kedvezmények:
Mentes a visszterhes vagyonátruházási illeték alól:

a lakóház építésére alkalmas telektulajdonnak (tulajdoni hányadnak), valamint ilyen ingatlanon alapított vagyoni értékű jognak a megszerzése, ha a vagyonszerző az ingatlanon a szerződés illetékkiszabásra történő bemutatásától számított 4 éven belül lakóházat épít és a felépített lakóházban a lakás(ok) hasznos alapterülete eléri a településrendezési tervben meghatározott maximális beépíthetőség legalább 10%-át. A vagyonszerző lakóházépítési szándékáról legkésőbb az illetékfizetési meghagyás jogerőre emelkedéséig nyilatkozhat az állami adóhatóságnál.


Mentes az illeték alól:

a lakástulajdon magánszemély általi cseréje és vásárlása, ha a magánszemély a másik lakástulajdonát a vásárlást megelőző vagy azt követő egy éven belül eladja, és a szerzett lakástulajdon forgalmi értéke az elcserélt, eladott lakástulajdon forgalmi értékénél kisebb.
A vállalkozó által felépített és úgy megvásárolt 15 millió forintos összeghatárú ingatlanoknál sem kell illetéket fizetni. Ha egy 25 millió forintos ingatlant vásárolunk meg, akkor csak a fennmaradó 10 millió forint után vagyunk kötelesek az illetéket megfizetni. Azok a fiatalok, akik első lakásuk megvásárlása előtt állnak és még nem töltötték be a 35. életévüket szintén mentesülnek az illeték alól, de az ingatlan forgalmi értéke nem haladhatja meg a 15 millió forintos álomhatárt.
Az állami és önkormányzati lakásvásárlások esetén szintén él az illeték mentesség.


Fiataloknak:

Az illetékkötelezettség keletkezésekor a 35. életévét be nem töltött fiatal az első lakástulajdonának (tulajdoni hányadának) megszerzése esetén az egyébként fizetendő illeték 50%-ig terjedő kedvezményre jogosult, ha az egész lakástulajdon forgalmi értéke a 15 000 000 forintot nem haladja meg. Ilyen forgalmi értékű lakás tulajdoni hányadának megszerzése esetén a vagyonszerzőt a szerzett tulajdoni hányaddal arányos mértékű kedvezmény illeti meg.


FONTOS!

Az előzetes illeték kalkuláció helyességét befolyásolja, hogy a kalkulációhoz kért és a felhasználó által rögzített adatok, információk valósak és helytállóak. Az Illeték-kalkulátor csak tájékoztató jellegű és csak előzetes költségkalkulációs segédletnek tekintendő, mely nem hivatkozható semmilyen eljárásban és senkivel szemben. A SMART Ingatlan Kft. mindennemű felelősséget kizár a kalkulátor működésével és használatával összefüggésben!


További kérdése van?
Ingatlanértékesítőink örömmel állnak rendelkezésére
Intézmény
Cím
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Tetszik Önnek
az ingatlan?
Kép
Aranyos Rita értékesítő

+36-(70) 4294- mutasd! +36-(70) 4294045

E-mail
aranyos.rita@smartingatlan.hu

Smart ingatlan franchise iroda:
Cím: 1036 Budapest 3. ker.
Galagonya utca 5.