Az Ön böngészője sajnos elavult, kérem frissítse böngészőjét! Kattintson ide a legfrissebb Internet Explorer letöltésért!

Eladó ház, Szombathely, Kisz

Hozzáadás a kedvencekhez
Referencia szám : SZ022822
Eladó ház, Szombathely, Kisz
39 990 000 Ft
 • Méret:
  102 m2
 • Szobák száma:
  4
 • Szerkezet:
  tégla
 • Fûtés:
  egyéb
Leírás

Szombathely Déli városrészén, kimagasló műszaki tartalommal készülő, új építésű sorházi ingatlanok eladóak, saját kertkapcsolattal... CSOK igénybe vehető!!!

3-es jelű ingatlan : (84,28 m2 lakótér + 17,5 m2 garázs + 6,83 m2 terasz) Nappali konyha-étkező,kamra,három szoba,fürdőszoba,wc, garázs, fedett terasz, 295 m2 privát zöld kert...várható átadás: 2018 NYÁR.

A lakások a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal, a jelenlegi piacon kimagasló tartalommal készülnek, pl.:
- Hőszigetelt műanyag ablakok 3 rétegű üveggel, beépített redőnyökkel...
- 30-as Leier tégla falak, 15 cm homlokzati szigetelés...
- 30-as szigetelésű Leier födémpanel...
- 13 cm aljzat szigetelés, Rehau padlófűtés...
- Rehau víz és csatornarendszer...
- A teraszokon és a közlekedő úton, térkő burkolat...
- A kulcsrakész árak tartalmazzák a tereprendezést, térkövezést, az automata kaput, a kaputelefont és a telekrészek elkerítését is... sőt ebben az árban a beépített KONYHABÚTOR is benne van !!! Új ingatlanába a legkorszerűbb hűtő-fűtő rendszert kerül beszerelésre, ami a meleg víz ellátását is biztosítja.
Az "LWG" fűtő-hűtő levegő-viz rendszerű hőszivattyú a napelem rendszerrel kombinálva, a lakások energiaigényének jelentős részét megtermeli , a technológia ki van egészítve egy hőcserélős autómata szellőztető rendszerrel is ....

További információkért, és a megtekintés miatt kérem, hívjon vagy küldjön e-mailt!
És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES! Teljes körű hitelügyintézés!

Adatok
Megbízás típusa:
eladó
Méret:
102 m2
Ingatlan szerkezete:
tégla
Ingatlan típusa:
ház
Szobák:
4
Belsö szintek száma:
1
Település:
Szombathely
Ingatlan állapota:
új ép.
Épült:
2018
Cím:
Kisz
Épület állapota kívül:
új ép.
Fütés:
egyéb
Ház típusa:
sorház
Telek mérete:
295 m2
Fényviszony:
napfényes
 
 
 
 
Nézet:
Hitelt venne fel ingatlanvásárláshoz?

Amennyiben igénybe veszi cégünk segítségét a hitelfelvételéhez, általunk akár további hozzávetőlegesen 250.000 Ft-ot spórolhat!

A SMART Ingatlan akár még az általános banki feltételeknél is kedvezőbb kondíciókat tud elérni kamattámogatott- és piaci alapú hiteleknél is. Minden jelentős bankkal és pénzintézettel szerződésben állunk, így Önnek a teljes hitelpalettát ismerve ajánljuk a legjobb megoldást és biztosítunk a hitelfelvételhez olyan egyedi kedvezményeket, mint:

 • értékbecslési díj elengedése,
 • folyósítási jutalék vagy szerződéskötési díj elengedés,

INGYENES LAKÁSBIZTOSÍTÁS 1 ÉVIG!

TANÁCSADÁSUNK ÖNNEK TELJESEN DÍJMENTES, FORDULJON HOZZÁNK BIZALOMMAL!

VÁRJUK MEGKERESÉSÉT!

További információért hívja pénzügyi szakértőnket!
Kép
Pintér Gábor Pénzügyi szakértő

+36-(30) 9696- mutasd! +36-(30) 9696800
Illeték kalkulátor:

Erre az ingatlanra az illeték:

1 599 600 Ft

Kedvezmények:
Mentes a visszterhes vagyonátruházási illeték alól:

a lakóház építésére alkalmas telektulajdonnak (tulajdoni hányadnak), valamint ilyen ingatlanon alapított vagyoni értékű jognak a megszerzése, ha a vagyonszerző az ingatlanon a szerződés illetékkiszabásra történő bemutatásától számított 4 éven belül lakóházat épít és a felépített lakóházban a lakás(ok) hasznos alapterülete eléri a településrendezési tervben meghatározott maximális beépíthetőség legalább 10%-át. A vagyonszerző lakóházépítési szándékáról legkésőbb az illetékfizetési meghagyás jogerőre emelkedéséig nyilatkozhat az állami adóhatóságnál.


Mentes az illeték alól:

a lakástulajdon magánszemély általi cseréje és vásárlása, ha a magánszemély a másik lakástulajdonát a vásárlást megelőző vagy azt követő egy éven belül eladja, és a szerzett lakástulajdon forgalmi értéke az elcserélt, eladott lakástulajdon forgalmi értékénél kisebb.
A vállalkozó által felépített és úgy megvásárolt 15 millió forintos összeghatárú ingatlanoknál sem kell illetéket fizetni. Ha egy 25 millió forintos ingatlant vásárolunk meg, akkor csak a fennmaradó 10 millió forint után vagyunk kötelesek az illetéket megfizetni. Azok a fiatalok, akik első lakásuk megvásárlása előtt állnak és még nem töltötték be a 35. életévüket szintén mentesülnek az illeték alól, de az ingatlan forgalmi értéke nem haladhatja meg a 15 millió forintos álomhatárt.
Az állami és önkormányzati lakásvásárlások esetén szintén él az illeték mentesség.


Fiataloknak:

Az illetékkötelezettség keletkezésekor a 35. életévét be nem töltött fiatal az első lakástulajdonának (tulajdoni hányadának) megszerzése esetén az egyébként fizetendő illeték 50%-ig terjedő kedvezményre jogosult, ha az egész lakástulajdon forgalmi értéke a 15 000 000 forintot nem haladja meg. Ilyen forgalmi értékű lakás tulajdoni hányadának megszerzése esetén a vagyonszerzőt a szerzett tulajdoni hányaddal arányos mértékű kedvezmény illeti meg.


FONTOS!

Az előzetes illeték kalkuláció helyességét befolyásolja, hogy a kalkulációhoz kért és a felhasználó által rögzített adatok, információk valósak és helytállóak. Az Illeték-kalkulátor csak tájékoztató jellegű és csak előzetes költségkalkulációs segédletnek tekintendő, mely nem hivatkozható semmilyen eljárásban és senkivel szemben. A SMART Ingatlan Kft. mindennemű felelősséget kizár a kalkulátor működésével és használatával összefüggésben!


További kérdése van?
Ingatlanértékesítőink örömmel állnak rendelkezésére
Intézmény
Cím
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Tetszik Önnek
az ingatlan?
Kép
Goldschmidt Ferenc Platina fokozatú értékesítő

+36-(20) 3633- mutasd! +36-(20) 3633003

E-mail
goldschmidt.ferenc@smartingatlan.hu

Smart ingatlan franchise iroda:
Cím: 9700 Szombathely
Fő tér 24/I. (Uránia udvar és a Belső Uránia udvar között)