SMART Ingatlan iroda - Békéscsaba

Lépjen kapcsolatba velünk

Írjon üzenetet

Leírás

A SMART Ingatlan hálózat Békéscsabai irodáját a belvárosban, 2016 első napjaiban nyitottuk meg. A Gyóni Géza utca 6. szám alatti irodánkban, modern környezetben nyújtunk teljes körű ingatlanközvetítői, jogi és hiteltanácsadói szolgáltatást. Értékesítőink szakképzett, gyakorlott munkatársak, akik a legmagasabb színvonalon képviselik az ingatlantulajdonosok, vevők és bérlők érdekeit egyaránt.

Naponta több ügyfél személyesen keresi fel és bízza meg irodánkat mind a számukra megfelelő ingatlan megtalálására, mind az ingatlanok értékesítésére. Kínálatunkban éppúgy megtalálhatóak a kisebb értékű ingatlanok, mint a nagy értékű belvárosi ingatlanok, családi házak, üzlethelyiségek, szállodák valamint ipari ingatlanok.

Folyamatosan bővülő adatbázisunkból minden típusú ingatlanra több potenciális ügyfelet tudunk közvetíteni, így gyorsan és hatékonyan tudjuk segíteni az értékesítést. Országos hálózat tagjaként azonban nem csak Békés megye területén, hanem országszerte segítünk Ügyfeleinknek ingatlanértékesítésében és vásárlásban egyaránt.

Nyitva tartás: H-P: 9-18. Az ingatlanirodát üzemeltető Franchise partner: URO-MEDI Kft. (Székhely: 5600 Békéscsaba, Reök utca 3., Cégjegyzékszám: 04-09-005004, Adószám: 12513767-2-04).

Reméljük hamarosan Önt is irodánkban köszönthetjük!

Munkatársak

Garzó Anita Irodavezető
Cserkúti Borbála Értékesítő
Dr. Futaki Zoltán Gergelyné Franchise partner
Filadelfi Ágnes Értékesítő
Misik István Értékesítő
Weinper Attila Értékesítő
Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.