SMART Ingatlan iroda - Falk Miksa utca

Lépjen kapcsolatba velünk

Írjon üzenetet

Leírás

A SMART Ingatlan hálózat központi irodájaként, üzletünk az 5. kerület szívében, a Parlament sarkánál, 2015 tavaszán kezdte el működését. A Falk Miksa utca 7. szám alatti, 80 nm-es üzlethelyiségben, modern környezetben, a változó piac igényeihez alkalmazkodva nyújtunk teljes körű ingatlanközvetítői, értékbecslői, jogi és hiteltanácsadói szolgáltatást Önnek.

Értékesítőink szakképzett, gyakorlott munkatársak, akik a legmagasabb színvonalon képviselik az ingatlantulajdonosok és a vevők érdekeit egyaránt, a magyar nyelv mellett angol, német, orosz, ukrán, francia, spanyol, szerb, szlovák, horvát, fehérorosz és lengyel nyelven is.

Belvárosi elhelyezkedésünk kedvező a vásárlási szándékkal rendelkező hazai és külföldi érdeklődők, valamint a befektetést keresők számára egyaránt. Ennek köszönhetően naponta több ügyfél személyesen keresi fel és bízza meg irodánkat mind a számukra megfelelő ingatlan felkutatására, mind az ingatlanok értékesítésére.

Portfóliónkban megtalálhatóak a kisebb értékű ingatlanok úgy, mint a nagy értékű belvárosi ingatlanok, családi házak, üzlethelyiségek. Országos hálózat tagjaként azonban nem csak Budapest területén, hanem országszerte segítünk Ügyfeleinknek ingatlanértékesítésében és vásárlásban egyaránt.

Munkatársak

Molnár Renáta Irodavezető
Gábor Norbert (ért) Értékesítő
Molnár Renáta Ért. Értékesítő
Nagy Zsófia Értékesítő
Nyíri Fanni Értékesítő
Samu Kornélia Értékesítő
Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.