SMART Ingatlan iroda - Falk Miksa utca

Lépjen kapcsolatba velünk

Írjon üzenetet

Leírás

A SMART Ingatlan hálózat központi irodájaként, üzletünk az 5. kerület szívében, a Parlament sarkánál, 2015 tavaszán kezdte el működését. A Falk Miksa utca 7. szám alatti, 80 nm-es üzlethelyiségben, modern környezetben, a változó piac igényeihez alkalmazkodva nyújtunk teljes körű ingatlanközvetítői, értékbecslői, jogi és hiteltanácsadói szolgáltatást Önnek.

Értékesítőink szakképzett, gyakorlott munkatársak, akik a legmagasabb színvonalon képviselik az ingatlantulajdonosok és a vevők érdekeit egyaránt, a magyar nyelv mellett angol, német, orosz, ukrán, francia, spanyol, szerb, szlovák, horvát, fehérorosz és lengyel nyelven is.

Belvárosi elhelyezkedésünk kedvező a vásárlási szándékkal rendelkező hazai és külföldi érdeklődők, valamint a befektetést keresők számára egyaránt. Ennek köszönhetően naponta több ügyfél személyesen keresi fel és bízza meg irodánkat mind a számukra megfelelő ingatlan felkutatására, mind az ingatlanok értékesítésére.

Portfóliónkban megtalálhatóak a kisebb értékű ingatlanok úgy, mint a nagy értékű belvárosi ingatlanok, családi házak, üzlethelyiségek. Országos hálózat tagjaként azonban nem csak Budapest területén, hanem országszerte segítünk Ügyfeleinknek ingatlanértékesítésében és vásárlásban egyaránt.

Nyitva tartás: H-P: 9-18. Az ingatlanirodát üzemeltető Franchise partner: Superior Real Estate Kft. (Székhely: 1016 Budapest, Gellérthegy utca 17., Cégjegyzékszám: 01-09-973725, Adószám: 23691366-2-41).

Munkatársak

Molnár Renáta Irodavezető
Gábor Norbert (ért) Értékesítő
Milkó Dávid Értékesítő
Molnár Renáta Ért. Értékesítő
Nagy Zsófia Értékesítő
Nyíri Fanni Értékesítő
Samu Kornélia Értékesítő
Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.