SMART Ingatlan iroda - Galagonya utca

Lépjen kapcsolatba velünk

Írjon üzenetet

Leírás

Prémium kategóriás irodánkat a III. kerület Galagonya utcában, a Kolosy tér szomszédságában nyitottuk meg, a SMART Ingatlan hálózat tagjaként, mely országszerte egyre több irodával és értékesítővel rendelkezik.

Irodánk kiváló infrastruktúrával, könnyű megközelíthetőséggel bír, atmoszférája ügyfeleink teljes kényelmét szolgálja, kedves és mosolygós értékesítőink kiváló szakértelemmel állnak rendelkezésükre.

Olyan üzleti modell alapján dolgozunk, amely kifejezetten a hazai ingatlanpiacra lett kifejlesztve és a válság évei alatt is sikeresen vizsgázott. Teljes körű szolgáltatást biztosítunk.

Eladó ingatlanjaink kiemelt megbízás esetén SMART Ingatlanhálózatban, illetve a Duna House hálózatában regisztrált vevőkhöz is eljutnak, illetve mindkét cég weboldalán is megjelennek, ezen kívül több száz, nem a hálózatunkhoz tartozó ingatlanirodával is együttműködünk az ingatlanok eladásában.

Vállaljuk az érdeklődőkkel való kapcsolattartást, egyedülálló minőségű fotók készítését, az ingatlan hatékony meghirdetését, a professzionális, önálló ingatlanbemutatást, jogi segítségnyújtást az adásvételi szerződés megkötéséhez.
Kereső ügyfeleink adatbázisunkban közel 9000 ingatlan közül válogathatnak. Segítünk az egyedi igényeknek megfelelő ingatlanok felkutatásában, ezenkívül hitelközvetítésben (29 bank ajánlata), biztosítások közvetítésében, LTP, CSOK, Energetikai tanúsítvány tekintetében, ügyvédi munkában.

Reméljük hamarosan Önt is köszönthetjük irodánkban!

Munkatársak

Mikó Gábor Irodavezető
Kálmán Andrea gal. Értékesítő
Marsi Krisztina Zsuzsanna Értékesítő
Sajgó Bulcsú Tamás Értékesítő
Sas Gabriella Értékesítő
Szarvák István Értékesítő
Szentesi Rozália Értékesítő
Tamási László Franchise partner
Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.