SMART Ingatlan iroda - Margit körút

Lépjen kapcsolatba velünk

Írjon üzenetet

Leírás

A SMART Ingatlan hálózat központi irodájaként, üzletünk a 2. kerület legforgalmasabb tömeg közlekedési fő útvonalán a Mechwart liget mellett, 2016 tavaszán kezdte el működését. A Margit körút 39. szám alatti, 65 nm-es üzlethelyiségben, modern környezetben, a változó piac igényeihez alkalmazkodva nyújtunk teljes körű ingatlanközvetítői, értékbecslői, jogi és hiteltanácsadói szolgáltatást Önnek.
Értékesítőink szakképzett, gyakorlott munkatársak, akik a legmagasabb színvonalon képviselik az ingatlantulajdonosok és a vevők érdekeit egyaránt, a magyar nyelv mellett angol, német, orosz, francia és spanyol is.
Központi elhelyezkedésünk kedvező a vásárlási szándékkal rendelkező hazai és külföldi érdeklődők, valamint a befektetést keresők számára egyaránt. Ennek köszönhetően naponta több ügyfél személyesen keresi fel és bízza meg irodánkat mind a számukra megfelelő ingatlan felkutatására, mind az ingatlanok értékesítésére. Portfóliónkban megtalálhatóak a kisebb értékű ingatlanok úgy, mint a nagy értékű belvárosi, és kedvelt kiemelt övezeti (II. kerület, XII. kerület, stb.) ingatlanok, családi házak mind a főváros és az agglomeráció területén, valamint üzlethelyiségek.
Az eladó ingatlanok mellett kínálatunkban bérbeadó ingatlanokat is találnak partnereink. Országos hálózat tagjaként azonban nem csak Budapest területén, hanem országszerte segítünk Ügyfeleinknek ingatlanértékesítésében és vásárlásban, hitel ügyintézésben, energetikai tanúsítványok, beszerzésében egyaránt. Új szolgáltatásunk keretében a kizárólagos szerződéssel rendelkező ügyfeleink helyett elintézzük az ingatlan birtokba adásával kapcsolatos teendőket is.
Nyitva tartás: H-P: 9-18. Az ingatlanirodát üzemeltető Franchise partner: Superior Real Estate Kft. (Székhely: 1016 Budapest, Gellérthegy utca 17., Cégjegyzékszám: 01-09-973725, Adószám: 23691366-2-41).
Várjuk Önt is irodánkban!

Munkatársak

Kovács Zsolt Irodavezető
Bencze Ildikó Értékesítő
Berta János Értékesítő
Kocsis Mária Edit Értékesítő
Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.