SMART Ingatlan iroda - Paulay Ede utca

Lépjen kapcsolatba velünk

Írjon üzenetet

Leírás

Irodánk a 6. kerületben az Andrássy út szomszédságában, a Paulay Ede u. 44-ben található.

Az iroda munkatársai ingatlanértékesítői és értékesítői tapasztalattal rendelkeznek, szakmai tudásukat folyamatosan fejlesztik. Specialitásunk a tanácsadás, azaz segítünk már az elvárások kialakításában is. Ügyfeleinket végigkísérjük a teljes folyamaton, az első lépésektől, az ajánlati és alkufolyamaton, a szerződéskötésen át a birtokbaadásig.

Működési területünk elsősorban Terézváros és a közeli területek, így a Belváros, Erzsébetváros, Józsefváros és Zugló, valamint Buda belső részei.

Használt lakóingatlanok mellett új építésű lakások értékesítése, bérbeadás, üzleti ingatlanok értékesítése és kiadása szerepel. Eladó ingatlanát szakértelemmel kezeljük, a hatékony értékesítésben pedig a Smart Ingatlan hálózata mellett a Duna House teljes hálózata és számtalan együttműködő ingatlaniroda segít. Ingatlan keresése esetén pedig az ország egész területén kínálunk lakásokat, telkeket, házakat, üzlethelyiségeket.

Szolgáltatásaink a lakások eladása és kiadása mellett teljes körű, kiterjed hiteltanácsadásra, energetikai tanúsítvány készíttetésére is.

Nyitva tartás: H-P: 9-18. Az ingatlanirodát üzemeltető Franchise partner: Lamivan Ingatlanközvetítő Kft. (Székhely: 1061 Budapest, Paulay Ede u. 44., Cégjegyzékszám: 01-09-983531, Adószám: 23904369-2-42).

Várjuk személyes vagy telefonos megkeresését nyitva tartási időnkben hétköznaponként 9 és 18 óra között, e-mail-ben pedig bármikor.

Munkatársak

Mikó Gábor Irodavezető
Csiszár Alexandra Értékesítő
Fenyő Péter Értékesítő
Jávor András Franchise partner
Ondok Katalin Értékesítő
Pop Laura Bianca Értékesítő
Sajgó Bulcsú Tamás Értékesítő
Szarvas Dávid Értékesítő
Szentesi Rozália Értékesítő
Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.