SMART Ingatlan iroda - Thököly út

Lépjen kapcsolatba velünk

Írjon üzenetet

Leírás

AZ IRODÁRÓL
Irodánk 2017. nyarán nyitott Zugló frekventált részén, a Róna utca Thököly út sarkán. A könnyű megközelíthetőség, az infrastruktúra – az iroda kialakítása ahol szempont volt a kollégák és ügyfeleink számára professzionális és mégis kényelmes terek létrehozása – lehetővé teszi megbízóink és vevőink mind online, mind személyes találkozó keretében történő magas színvonalú kiszolgálását.

CSALÁDBARÁT KIALAKÍTÁS
Irodánk a családos ügyfelekre is gondolt, családbarát ingatlanirodaként a legkisebbeket rajz sarok, és laptop várja, hogy amíg a szülők tárgyalnak, a kicsik is otthonosan érezzék magukat.

MINDENT EGY HELYEN
Ügyfeleinket kedves és magasan képzett értékesítőink tudása, szakértelme kíséri végig az ingatlan vásárlás vagy értékesítés folyamatán, amely során teljes körű ingatlanközvetítői-, jogi- és pénzügyi tanácsadási szolgáltatást nyújtunk. Hitel Centrumunk ingyenes szolgáltatással áll rendelkezésre befektetési-, ingatlan finanszírozási-, hitel-, CSOK-, lakástakarékpénztár- és egyéb kérdésekben.
Munkatársaink folyamatosan képzik magukat, hogy a legmagasabb színvonalon képviselhessük megbízóink és vevőink érdekeit.
Megbízóink számára kollégáink segítséget nyújtanak az ingatlanok professzionális fotózásában, és igény szerint energetikai tanúsítási szolgáltatással is állunk rendelkezésre.

ORSZÁGOS INGATLAN ADATBÁZIS
A SMART Ingatlan országos hálózatának tagjaként, az ország egész területén állunk megbízóink és vevőink rendelkezésére. Kizárólagos megbízási formánk segítségével megbízóink értékesítésre kerülő ingatlanai a SMART Ingatlan rendszere mellett a Duna House hálózatában is megjelennek, valamint több, nem a hálózatunkhoz tartozó ingatlanirodával is együttműködünk az értékesítésben.
Vevőink számára ugyanezek az adatbázisok biztosítják a számukra legmegfelelőbb ingatlan megtalálását.

ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANOK ÉRTÉKESÍTÉSE
Irodánk több, jelenleg is „futó” vagy a piacra történő bevezetésre váró projekt újépítésű lakásainak értékesítésében is részt vesz, így várjuk azon vevők, befektetők érdeklődését is, akik új otthonukat egyénre szabottan, saját elképzeléseiknek megfelelően szeretnék kialakítani, vagy a jelenlegi piaci igényekhez alkalmazkodva kiváló lokációban, magas minőségű kiadható ingatlanba szeretnének befektetni.
Éljen a piacvezetők által kínált lehetőséggel, reméljük, hamarosan Önt is ügyfeleink között köszönthetjük!

Munkatársak

Kovács András Irodavezető
File Szabolcs Franchise partner
Kóder Gábor Franchise partner
Kovács András Fp. Franchise partner
Nagy Károly Franchise partner
Nagy Károly (Ért.) Értékesítő
Nigrinyi Csilla Tekla Értékesítő
Pámer Krisztina Értékesítő
Szikszay János Értékesítő
Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.