Kiemelt figyelem, különleges szolgáltatásokkal!

 

Amennyiben Kizárólagos Megbízás megkötésével kizárólagosan minket bíz meg ingatlana eladásával, a megtisztelő bizalomért cserébe az alábbi, kiemelt előnyöket biztosítjuk Önnek:

 

Akkor is megkötheti, ha még nem biztos eladási szándékában

Kössön Kizárólagos Megbízást akkor is, ha még nem biztos benne, hogy el akarja adni az ingatlant. Megbízását bármikor szüneteltetheti, a jutalék pedig csak abban az esetben illet minket, ha Ön 1 éven belül mégis értékesíti az ingatlant.

 

 

Egyetlen megbízással több vevőt érhet el

Kizárólagos Megbízás esetén ingatlana nemcsak a SMART Ingatlan, hanem a Duna House hálózat regisztrált vevőihez is eljut, valamint mindkét hálózat weboldalán megjelenik. Folyamatosan bővül azon ingatlanirodák köre is, akik kínálhatnak ingatlanokat adatbázisunkból, így több potenciális vevőt érhet el egyetlen megbízás megkötésével.
 

 

Hirdetése kiemelt felületeken jelenik meg

Szakképzett értékesítőink különös figyelmet fordítanak a Kizárólagos Megbízásokra. Ingatlanát kiemelten jelenítjük meg a hirdetési oldalakon és ingatlanportálokon, továbbá igény szerint ingyenes táblát vagy molinót is elhelyezünk az ingatlanon értékesítőnk telefonszámával, ezzel is növelve az érdeklődők számát, de nem terhelve Önt a beérkező hívásokkal.

 

 

Kedvezményes jutalék Prémium Megbízással

Kizárólagos Megbízás megkötése esetén Ön megtisztel minket azzal, hogy csak a SMART Ingatlan hálózat partnerei részére ad megbízást, amiért cserébe alacsonyabb jutalékot kérünk. Amennyiben egy vevő Önnél jelentkezik, az eladás után fizetendő jutalék összege tovább csökken, de a megbízást továbbra is kiemeltként kezeljük, és végig segítségére leszünk az eladás lebonyolításában.
 

 

Jutalékmentes szolgáltatás megnevezett ismerőseinek

Vannak olyan családtagjai vagy ismerősei, akiket érdekel az ingatlan, de még nem biztosak vételi szándékukban? Megkötheti a Prémium Megbízást, ez esetben is, megnevezve ezen személyeket. Ha közülük bárki megvásárolja az ingatlant, Önnek nem kell jutalékot fizetnie.

 

 

Kiemelt figyelemmel kezeljük az ingatlan bemutatását

Kollégáink csak olyan érdeklődőknek mutatják meg ingatlanát, akiknek valóban komoly a vásárlási szándéka. Kizárólagos Megbízás esetén, ha a vevőjelölt valamelyik partnerünktől érkezik, az Ön által megbízott értékesítő akkor is részt vesz a mutatáson, így mindig képviseljük az Ön érdekeit és garantáljuk az Ön biztonságát.

 

 

Kössön velünk Kizárólagos Megbízást ingatlana eladására,
hogy Önt is elégedett ügyfeleink között köszönthessük!

"A SMART Ingatlanirodának köszönetemet fejezem ki, gyors, szakszerű, udvarias, profi munkájáért. A mosonmagyaróvári családi házamat 2 hete megbízásba adtam Ekshmidt Miroszlávnak. Dengi Mária közreműködésével egy hét alatt eladták a meghirdetett áron. Mindkét munkatársuk kiváló munkát végzett. Csak ajánlani tudom az irodájukat, és az itt tapasztaltakat."

W. Lívia

"Kedves Katalin!
Örülök, hogy megismertem. Az együttműködés kapcsán jó benyomást tett ránk, nagyon megbízható, rugalmas, kedves, segítőkész volt a dolog végéig. Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki kapcsolatba kerül vele. Gyors, pontos, rugalmas, dicséretre méltó embert ismertem meg Katában és Attilában! Köszönet nekik! Jó munkát, erőt, egészséget kívánok!"

K. Lászlóné

"Tisztelt Ingatlaniroda!
Ezúton is szeretném megköszönni, hogy az ingatlaniroda mindenben segít és nagyon rövid időn belül sikerült eladni lakásomat! Konkrétan 3 nap alatt!!! Ez kiemelkedő teljesítmény, főleg ha azt nézem, hogy kb. 7 héten keresztül hirdettem több iroda által is, melyre jött természetesen nagyon sok érdeklődő, de Önök hozták a befutót! Az üzletkötőjük Garzó Krisztina az első perctől kezdve szimpatikus volt Őszinteségével, Kedvességével és Hozzáértésével! Az első ajánlatnál az irodájukban mindenki kedves és tisztelettudó volt, kellemes volt a környezet és kiemelném Molnár Renáta kollégájukat is, 
akinek tanácsai szintén segítettek abban, hogy létrejött az üzlet! Ismétlem 3 nap alatt! Olyan pozitív tapasztalataim vannak Önökkel kapcsolatban, amelyet biztosan tovább fogok adni ismerőseimnek és ajánlani fogom Önöket! Úgy éreztem ezúton fogom elmondani észrevételeimet/tapasztalataimat, mert valahol nyomatékosítani szerettem volna és nem mellékesen elmondani valakinek ezeket az élményeket! Csak magaslatokban tudok beszélni és biztos vagyok benne, hogy ez így is marad, mert az eladástól függetlenül kértem még segítséget az energetikai tanúsítvány beszerzésére, hitel ügyintézésére és lehet vásárlásnál is az Önök munkáját fogom igénybe venni, mert megbízható és teljes mértékben profi a csapatuk!

Előre is köszönök mindent, kívánok sikerekben és eredményekben gazdag jövőt Önöknek és nagyon hálás vagyok, hogy sikerült üzletet kötnünk!"

Legmélyebb Tisztelettel:

B. János

 

Ha ingatlana eladásán gondolkodik, írjon nekünk az info@smartingatlan.hu címre, vagy keresse fel legközelebbi irodánkat!

Megosztás emailben