BIZTOSÍTÁS

Gondoljon időben értékei védelmére, mert egy esetleges káreset többe kerülhet Önnek, mint egy megfelelően kiválasztott biztosítás díja. Ismerje meg az egyes biztosítás típusokat, kapjon választ kérdéseire, és kérje szakértő kollégáink segítségét.

LAKÁSBIZTOSÍTÁS 

A SMART Ingatlan díjmentesen megtalálja az Önnek legmegfelelőbb biztosítást, emellett megkíméli Önt az utánajárástól, hiszen egy széles termékskálából az Ön igényeihez illő termékeket bemutatva a legmegfelelőbb lakásbiztosítást ajánlja Önnek. Ha pedig megvan a biztosítás, akkor egészen annak megkötéséig végig kísérjük Önt a folyamaton, így spórolva Önnek időt és fáradságot. 

Emellett partnereink révén a lakásbiztosítás díjából is jelentős kedvezményeket biztosítunk ügyfeleink részére, tehát segítségünkkel nem csak gyorsan és kényelmesen, de olcsóbban is juthat biztosításhoz!

Tapasztalt kollégáink valamennyi ingatlantípusra többféle kedvező lakásbiztosítási konstrukciót tudnak ajánlani, keressen fel minket csupán néhány kattintással itt.

EGYÉB BIZTOSÍTÁSOK 

Kollégáink egyéb biztosításokkal kapcsolatban is állnak rendelkezésére. Megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbb utasbiztosítást, munkanélküliség biztosítást, vagy épp családvédelmi biztosítást. Keressen fel minket elérhetőségeink egyikén, hogy szakértőink személyre szabott megoldásokat tudjanak kínálni Önnek. 


Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal vagy keresse az önhöz legközelebbi irodánkat!

Kérje visszahívásunkat vagy keressen minket az alábbi elérhetőségeken:

+36 1 796 31 80

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést? Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Hasznosnak találta ezt a bejegyzést?
Ossza meg ismerőseivel!


Küldje el a bejegyzést e-mailben

Ügyfeleink mondták

"Köszönetet szeretnék mondani Márai Tamás referens úr (Falk Miksa utcai SMART Ingatlan iroda) színvonalas munkájáért, segítőkészségért és minden jó tanácsáért, amiben lányom lakásának eladási folyamata során részesített bennünket. Nem volt rövid és nem volt mindig könnyű ez az út, de Márai Úr mindig megtalálta a megfelelő hangot és módszert, hogy előbbre vigye ügyünket."

— Sz. Bernadett

Megkönnyítjük a keresést.
Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett.

Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant.
A legjobb módszer a válogatáshoz!
Minden ingatlan mellett található egy icon:

Keresse a szivecskét majd Kattintson rá és ide tesszük a kiválasztott ingatlant.