Felgyorsult az ingatlanpiac! Szálljon be velünk!

 

 

A SMART Ingatlan hálózatot a Duna House tulajdonosai alapították, azzal a céllal, hogy a hálózatok közötti együttműködéssel hatékony ingatlanközvetítői rendszert hozzanak létre.

 
A SMART Ingatlan hálózat indulása óta eltelt másfél évben folyamatosan fejlődik. Jelenleg országszerte 32 irodánkban várjuk ügyfeleinket, valamint további 2 irodánk van nyitás alatt. Hogyan bővültünk? Pillantson be mindennapjainkba:
 
 
 

 

 

    

 

 

"Talán az egyik legnagyobb dolog, ami az elmúlt években az ingatlanpiacon történt."

 
 
A  SMART Ingatlan lendületes hálózatként az alábbi szolgáltatást biztosítja ügyfeleinek:
  • Amennyiben ingatlant keres, adatbázisunkban több mint 8 000 ingatlan közül válogathat.
  • Amennyiben ingatlanát szeretné eladni, úgy Kizárólagos megbízás esetén az ország egyik leghatékonyabb értékesítési formáját kínáljuk Önnek, hiszen ingatlana a SMART Ingatlan és a Duna House hálózatában regisztrált vevőkhöz is eljut, illetve mindkét cég weboldalán is megjelenik. Ezenkívül több száz, nem a hálózatunkhoz tartozó ingatlanirodával is együttműködünk  az ingatlanok eladásában.
  • Eladó ingatlanához kérésére az Energetikai Tanúsítványt is elkészítjük Önnek.
  • Ügyfeleinknek az ingatlanfinanszírozással kapcsolatban teljes körű Pénzügyi Szolgáltatást nyújtunk, legyen szó a legkedvezőbb banki hitel kiválasztásáról, lakástakarék-pénztár nyújtotta előnyök kihasználásáról, „CSOK” igénylésről vagy akár a legkedvezőbb lakásbiztosítás megkötéséről.
  • CSOK Szakértőink ingyenesen (ahogy minden ingatlan vásárlással kapcsolatos szolgáltatásunk is díjmentes), tájékoztatják az elérhető kedvezmény összegéről, és az igénylés részleteiről.
  • Kollégáink folyamatosan részt vesznek központi képzéseken. Így szaktudásukkal segítenek Önnek: a piaci ár meghatározásában, a hatékony hirdetési- és értékesítési metodikában, és a leendő vevővel folytatott tárgyalások lebonyolításában is.
Irodáink száma folyamatosan növekszik, így személyesen is az ország egyre több városában állunk rendelkezésre.
 

Éljen a SMART Ingatlan hálózat nyújtotta előnyökkel Ön is,

legyen szó ingatlan vásárlásáról, eladásáról vagy ingatlan bérlésről, kiadásról!

 
Ismerje meg ingatlan szolgáltatásainkat részletesen vagy böngésszen az adatbázisunkban szereplő jelenleg több mint  8 000 ingatlan között pár gombnyomással a praktikus ingatlankeresőnk segítségével.
 
Munkánk sikere mérhető számokban, de az eredményesség leginkább ügyfeleink elégedettségében mutatkozik meg. Közülük néhányan írásban is megköszönték kollégáink munkáját, valamint hozzájárultak ezek megjelentetéséhez. Olvassa el Ön is, mit mondanak rólunk ügyfeleink! >>
 
Megosztás emailben