A SMART Ingatlannál különösen fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink elégedettséggel gondoljanak cégünkre és kollégáinkra, akik segítettek ingatlanuk értékesítésében vagy leendő otthonuk megtalálásában. Néhányan az ismerőseiken kívül velünk is megosztották véleményüket, illetve hozzájárultak annak nyilvános közléséhez, amit ezúton is köszönünk.

 

Válassza a SMART Ingatlan szolgáltatásait, hogy Önt is elégedett ügyfeleink között tudhassuk, mint az alábbi sorok íróit:

 

"Köszönetet szeretnék mondani Márai Tamás referens úr (Falk Miksa utcai SMART Ingatlan iroda) színvonalas munkájáért, segítőkészségért és minden jó tanácsáért, amiben lányom lakásának eladási folyamata során részesített bennünket. Nem volt rövid és nem volt mindig könnyű ez az út, de Márai Úr mindig megtalálta a megfelelő hangot és módszert, hogy előbbre vigye ügyünket. Nagyon sokat köszönhetünk munkájának, közvetlen, megnyugtató és szakmai alapossággal párosult stílusának. Csak gratulálni tudunk SMART INGATLAN-nak, ha Hozzá hasonló, az Ő felkészültségét megközelítő munkatársai vannak. Munkája alapján ajánljuk ismeretségi körünkben az Önök szolgáltatását és személy szerint Márai urat. Üdvözlettel:"

Sz. Bernadett

 

"A SMART Ingatlanirodának köszönetemet fejezem ki, gyors, szakszerű, udvarias, profi munkájáért. A mosonmagyaróvári családi házamat 2 hete megbízásba adtam Ekshmidt Miroszlávnak. Dengi Mária közreműködésével egy hét alatt eladták a meghirdetett áron. Mindkét munkatársuk kiváló munkát végzett. Csak ajánlani tudom az irodájukat, és az itt tapasztaltakat."

W. Lívia

 

"Kedves Katalin!


Örülök, hogy megismertem. Az együttműködés kapcsán jó benyomást tett ránk, nagyon megbízható, rugalmas, kedves, segítőkész volt a dolog végéig. Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki kapcsolatba kerül vele. Gyors, pontos, rugalmas, dicséretre méltó embert ismertem meg Katában és Attilában! Köszönet nekik! Jó munkát, erőt, egészséget kívánok!"

 

K. Lászlóné

 

"Tisztelt Ingatlaniroda!


Ezúton is szeretném megköszönni, hogy az ingatlaniroda mindenben segít és nagyon rövid időn belül sikerült eladni lakásomat! Konkrétan 3 nap alatt!!! Ez kiemelkedő teljesítmény, főleg ha azt nézem, hogy kb. 7 héten keresztül hirdettem több iroda által is, melyre jött természetesen nagyon sok érdeklődő, de Önök hozták a befutót! Az üzletkötőjük Garzó Krisztina az első perctől kezdve szimpatikus volt Őszinteségével, Kedvességével és Hozzáértésével! Az első ajánlatnál az irodájukban mindenki kedves és tisztelettudó volt, kellemes volt a környezet és kiemelném Molnár Renáta kollégájukat is, akinek tanácsai szintén segítettek abban, hogy létrejött az üzlet! Ismétlem 3 nap alatt! Olyan pozitív tapasztalataim vannak Önökkel kapcsolatban, amelyet biztosan tovább fogok adni ismerőseimnek és ajánlani fogom Önöket! Úgy éreztem ezúton fogom elmondani észrevételeimet/tapasztalataimat, mert valahol nyomatékosítani szerettem volna és nem mellékesen elmondani valakinek ezeket az élményeket! Csak magaslatokban tudok beszélni és biztos vagyok benne, hogy ez így is marad, mert az eladástól függetlenül kértem még segítséget az energetikai tanúsítvány beszerzésére, hitel ügyintézésére és lehet vásárlásnál is az Önök munkáját fogom igénybe venni, mert megbízható és teljes mértékben profi a csapatuk!

 

Előre is köszönök mindent, kívánok sikerekben és eredményekben gazdag jövőt Önöknek és nagyon hálás vagyok, hogy sikerült üzletet kötnünk!"

 

Legmélyebb Tisztelettel:

B. János

 

Ha igénybe szeretné venni szolgáltatásainkat, írjon e-mailt az info@smartingatlan.hu címre!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megosztás emailben