vállalati finanszírozási megoldásokA kis- és középvállalkozások szükségleteihez és lehetőségeihez igazodó finanszírozási formákkal a cégek gyors és egyszerű megoldást találhatnak a náluk jelentkező finanszírozási igényekre. Ismerje meg a részleteket és a lehetőséget, adjon cégének új lendületet. 
 
 

Legyen szó:

  • Folyószámlahitelről a likviditás biztosítására
  • Beruházási hitelről a vállalkozás székhelyének, tevékenységének bővítéséhez, vagy éppen
  • Eszközfinanszírozásról, gépvásárlásról.
Attól függően, hogy ingatlanfedezet mellett, vagy anélkül szeretne hitelhez jutni, különböző konstrukciók közül választhat. Ajánlatkérés előtt tájékozódjon igényeinek megfelelően! Szakértő kollégáink állnak rendelkezésére, várjuk megkeresését. Lépjen velünk kapcsolatba könnyen,  <<online itt>> 
 

Széchenyi Kártya

 
És ha vállalati finanszírozás, akkor a Széchenyi Kártyáról sem feledkezhetünk meg. 
 
Széchenyi Kártya
 
 
A Széchenyi Kártya segítségével Ön gyorsan és rugalmasan megoldhatja vállalkozása finanszírozási nehézségeit, kedvezményes kamatozású, állami támogatás mellett nyújtott folyószámlahitel-konstrukcióval, mely vállalkozásának egy évre rögzített összegű, akár 25.000.000 forint összegű szabadon felhasználható hitelkeretet biztosít.
 
 
 
 
Ki igényelhet Széchenyi Kártyát?

 

Az a mikro-, kis- vagy középvállalkozás, amely legalább egy teljes lezárt évvel rendelkezik (10 millió forint feletti hiteligénylés esetén legalább két teljes lezárt évvel), nincs lejárt köztartozása és megfelel a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatban meghatározott feltételeknek.
 
További kérdése maradt? Állunk rendelkezésére,  <<várjuk megkeresését>> 
 
Megosztás emailben